Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-01-23, 16:44   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

2018-01-24 02:05 San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers (NBA)


2018-01-24 02:05NBASan Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers -2.5 FT 9 2.120

Spel Nr1:

Cavaliers -2.5 pts vs. Spurs @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 9 Units


Motivering:

Dags för en riktigt stormatch i NBA inatt när Lebron James och hans Cavaliers ska bege sig till San Antonio för att möta ett kraftigt desarmerat Spurs.

Både Cavaliers och Spurs kommer in till denna matchen med ganska klen form men samtidigt så vet dom också om att inga titlar vinns i januari så därför är det heller inte viktigt att spela sin absolut bästa basket just nu utan det ska man ju göra i slutspelet.

Det finns stora skillnader i skadeläget inför denna matchen som gör att jag anser att det är stor fördel Cavaliers.

Spurs har enorma problem inför dagens match då man saknar Leonard, Ginobili, Gay och Gasol till denna matchen. Gasol var bästa spelaren i lagets senaste match där man förlorade hemma mot Pacers och nu är även han borta. Det gör att mycket kvalitet är borta och mycket ansvar tillfaller Aldridge vilket han normalt kan axla men mot ett topplag fyllt av klasspelare blir det såklart svårt för honom att bära Spurs till seger.

Cavaliers åkte på rejält med däng senast mot Thunder när man förlorade 124-148 men Thunder har kommit igång nu så ingen jättekonstig förlust det. Cleveland har haft ett schema med ganska många svåra lag på slutet vilket gjort att man förlorat ovanligt mycket. Senast utgick Love pga sjukdom men han är tillbaka till idag.

Cavaliers har nu haft flera dagar på sig att vila sedan förlusten tidigt i lördags och kommer därför vara fullt laddade inför denna matchen och man söker givetvis revansch direkt.

Spurs spelade i söndags och förlorade klart mot Pacers som är ett mycket sämre lag än Cavaliers och nu saknar man också bästa spelaren från Pacersmatchen, Gasol.

Det finns enormt med kvalitet i Cavaliers då man har ett helt gäng med spelare av all-star kaliber och det är något som Spurs med alla skador nu saknar.

Lite av ett statement game detta också för Cavaliers som kan visa sig från en bra sida i en tuff bortamatch där man har fått förutsättningarna uppdukade till sig för en enkel seger, så jag tror Cavaliers klarar denna låga linan med enkelhet och spelet är värt en högre insats!

BOL!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td