Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-12, 19:33   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

2018-03-13 00:35 Florida Panthers - Ottawa Senators (NHL)


2018-03-13 00:35NHLFlorida Panthers vs Ottawa Senators -0.5 FT 9 1.806

Panthers -0.5 - 9U x 1.806 @ Pinnacle

Panthers jagar sista Wildcard platsen till slutspelet och ligger inför natten 2p bakom Blue Jackets men man har dock 3 matcher mindre spelade så läget ser ljust ut. Har spelat riktigt bra på hemmaplan sett över hela säsongen och har ett hemma record på 21-9-3. Formen är det inte heller fel på då man vunnit 4 av sina 5 senaste matcher. Förlusten kom mot Lightning på bortaplan där man ändå stod upp bra men förlorade med 5-4 efter OT. Förutom den matchen har man dock haft relativt lätt motstånd (Rangers, Canadiens, Flyers, Sabres), ska dock tilläggas att Panthers gjort minst 4 mål i alla sina 5 senaste matcher så självförtroendet är det inte fel på. Defensiven har även den sett stabil ut då de bara släppt in 10 mål senaste 5 matcherna och då kom 5 av de målen i förlusten mot Lightning. Även skadefria vilket är ett stort plus nu när slutspelet närmar sig. I mål är Luongo confirmed som spelar riktigt bra sen han kom tillbaka från skada, senaste 10 har han ett record på 8-1-1, 2.36 GAA, .933 SV% (14-7-2, 2.51 GAA, .930 SV% över hela säsongen).

För Senators ser det helt annorlunda ut. Katastrof säsong och kommer inte gå till slutspelet. Spelat väldigt oinspirerat senaste tiden och svårt att hitta bra saker att ta med sig från matcherna. 9-19-5 på bortaplan är inget som skrämmer motståndarna och i sina 5 senaste matcher har man vunnit 2. Förlusterna har kommit mot Sabres, Coyotes och Hurricanes, vinsterna däremot mot bättre motstånd i form av Stars och Golden Knights där man blixtrat till och vunnit. Visar dock upp dålig mentalitet i laget när man sedan går o följer upp sådana vinster med förluster mot motstånd av samma kaliber som sig själv. Inte särskilt mycket skador men C. MacArthur, C. Wideman saknas definitivt och M. Stone är day-to-day. Tre relativt tunga avbräck ändå. Anderson är confirmed och hans säsong har inte varit något vidare (19-20-6, 3.24 GAA, .901 SV%).

Vad som talar mot Panthers är det faktum att Senators presterat bättre mot bra motstånd för att sen inte kunna vinna mot sämre. Dock spelar Panthers riktigt bra för tillfället och kommer man upp i 80% av den kapacitet vi fått sett senaste tiden ska de inte vara något problem. Med tanke på hur mycket varje match nu betyder för Panthers så har de inte råd med misstag och jag tror vi får se ett mycket disciplinerat hemmalag som visar att de hör hemma i slutspelet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td