Logga in

Letar du efter ett nytt bolag att spela på? Se spelbolagens bonuserbjudanden här.Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-13, 17:57   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 104
Sharp$: 3022

CalPrim Expertrekar
Stats: 35 - 52 - 3
ROI: 86.56%
Vinstprocent: 40.23%

Standard 2018-03-14 00:35 Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators (NHL)

2018-03-14 00:35NHLTampa Bay Lightning vs Ottawa Senators ÖVER Ö 6 FT+OT 8 1.877
Pinnacle
TBL-OTT Ö 6 (FT+OT) - 8u x 1.877 @ Pinnacle

1-1 på spelen igår och tyvärr -3.75 u då Panthers sviker. Fleury var en gud på isen som så ofta förut och räddade Golden Knights ett par gånger om. Mrazek spelade helt ok men hade inte lika mycket att göra vilket nog är tur för spelet.

Stora delar av matchen var Panthers det bättre laget men fick inte in pucken. 3-3 i sista perioden med sex minuter kvar får Barkov ett grymt läge efter slarv från Karlsson men tyvärr missar han, tre minuter senare gör Duchene 3-4. Surt men inte alltid man har marginalerna på sin sida, bara ta nya tag!
---
Dags för sista mötet den här säsongen mellan Lightning – Senators. Tidigare tre möten har slutat med 2-1-0 till Lightnings fördel. Båda deras vinster har varit med 4-3 och Senators vann hemma med 6-3. Målrika matcher kan man lugnt säga.

Lightnings offensiv behöver ingen närmare presentation, många bra spelare som öser in mål. Har senaste fem matcherna snittat 5 mål framåt. Vad som har varit förvånat är däremot bakåt där de snittat 3.8 insläppta per match över samma period. Detta har dock inte spelat någon roll då de varit så överlägsna framåt. I mål hittar vi Vasilevskiy (40-12-3, 2.44 GAA, .925 SV% över säsongen) som haft en grym säsong, dock inte lika stabil på slutet. O. Palat är skadad men finns som sagt mycket kraft framåt även utan honom.

Senators är b2b efter en 5-3 vinst borta mot Panthers igår (som inte gick så bra ur med tanke på min rek). Senators stod upp bra i matchen och hade stundtals riktigt bra spel faktiskt, även om man fick spendera större delen av matchen i egen zon. Igår var det Anderson som räddade Senators men idag är det Condon som står och han har långt ifrån lika bra siffror (4-13-5, 3.19 GAA, .903 SV%). Visst han har spelat bättre på slutet men fortfarande inte på tillräckligt bra nivå. Senators snittar 2.6 mål framåt senaste fem matcherna och släpper in 2.6 mål.

När lag är b2b brukar det ofta bli defensiven som blir lidande och det funkar inte mot ett lag som Lightning. Blir grymt förvånad om inte Lightning går all in från början i den här matchen och svårt att se hur Senators ska klara defensiven då. Samtidigt kommer Senators in med lite självförtroende från gårdagens match. Det i kombination med att Lightnings defensiv inte sett stabil ut senaste tiden gör att jag väljer att spela Ö 6 mål i matchen. Det som talar mot är att alla tidigare möten slutat i målfester och coacherna bör ha sett i de matcherna vad det andra laget gör bra framåt. Men som sagt, b2b Senators och även om man vet hur man ska stoppa Lightning så är de så skickliga spelare att de hittar andra vägar.

Spela på Pinnacle

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg