Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-14, 09:54   #1
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

2018-03-14 18:00 Besiktas JK - Bayern Munich (Champions League)


2018-03-14 18:00Champions LeagueBesiktas JK vs Bayern Munich 2 FT 7 2.200
Unibet
Dagens första rek och det är tidig match i CL Besiktas-Bayern M som spelas redan klockan 18,00 svensk tid.

Besiktas måste ha skämts efter första matchen som slutade hela 5-0 till BM hemma, att komma hem till Turkiet med dessa siffror är inte roligt. Vi kommer att förvänta oss ett mycket aggressivt Besiktas på hemmaplan där de inte har förlorat sen 6 augusti 2017 de har fantastiska 57-19 i målskillnad och 14 vunna samt 9 kryss.

Vad kan vi förvänta oss ikväll! Besiktas vill visa sin fanatiska hemma publik att resultat borta var inte det resultat som kommer gälla hemma, det kommer bli full fart framåt och givetvis kommer de att försöka äta in -5 mål , vilket bör vara omöjligt mot BM.

Fem spelare borta från truppen och lite småskavanker men så är det i alla lag.

BM, ja vad ska man säga! Så fort det är kris i denna klubb, vilket det blir ofta om man inte är helt överlägsna, då sparkar man tränaren och så kommer det in en tränare som måste rankas som en av de bästa genom tiderna
Jupp Heynckes, sist han var i BM blev det en trippel och nu är han på väg att göra samma sak igen. 72 år gammal styr han stjärnorna med järnhand och vinnarskallen är det inget fel på.

BM statistik är så imponerande 19 matcher utan förlust 60-13 i målskillnad 18 segrar och 1 kryss

Den stora frågan blir ,vilket lag kommer Jupp med ikväll, avancemang är i stort sett redan klart och Ligan har de ju redan gjort klart vem som kommer att vinna, är bänken gänget tillräckligt bra för att stå upp mot Besiktas offensiv.

Jag tror detta och lägger ett spel på -1 på BM seger, sticker ut hakan rejält här Unibet ger oss just nu fina 2,20 och det är det högsta odds jag hittat idag. Som n vet är det snabba ändringar så ta detta innan det blir mindre.

Spela på Unibet och få Se bonus här

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td