Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-16, 10:15   #1
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

2018-03-16 20:45 AS Monaco - Lille (Ligue 1)


2018-03-16 20:45Ligue 1AS Monaco vs Lille -1 FT 10 1.850

Monaco - Lille
Asien Monaco -1,5 spel 1:a


Idag är det fredag och det är alltid en av de sämsta dagarna på spelmarknaden när det gäller fotboll, dock har jag hittat några guldkorn.

Men först lite om gårdagens spel, två satta, två fel, lite otur att Dortmund tog ut Raus och in med svenska Isak som absolut inte håller kvalité för att spela dessa matcher ännu. Dock 0-0 och spelat var -0,5. Dortmund hade en boll inne men blev bortdömda och det var i stort sett allt så det får räknas som ett sämre rek.

Marseille hade 2-0 och det var närma 3-0 innan det till slut blev 2-1 där var spelet -1 på Marseille och oddset hela 6,50 så det var ett bra rek men det gick inte hela vägen.

Dagens första rek är en match i Franska ligan, det är en spik etta men det ger inget större odds så det blir ett Asien spel.

Monaco-Lille är en säker etta , men ett riktigt bra odds är Asien Monaco -1,5 och seger för Monaco.

Monaco slåss om direkt platsen till CL, att komma ikapp PSG går inte men andra platsen har man nu och den vill man givetvis behålla förre jagande Marseille och Lyon.

Ekonomiskt är det en stor skillnad att gå direkt till CL eller få kvala så de kommer att gå för fullt ikväll mot Lille.

Monaco har ett grymt facit och har inte förlorat sen 24 januari, de har fyra raka hemma och det finns inget som säger att det inte ska bli en femte.

2016/17 var Monaco det lag som faktiskt spelade den mest underhållande fotbollen kanske i hela Europa och de lyckades också göra fantastiska resultat, sen dess har givetvis tongivande unga spelare sålts och de har fått börja om igen och det gör de med bravur.

Lille, ja detta lag är på väg ner till liga 2, de har fortfarande chansen att spela till sig kontraktet på egen hand och kommer givetvis gå för detta, de har kryssat tre av fem senaste men inte vunnit sen 18 januari, visst desto närmare kommer man segern. Dock inte ikväll.

Det ända som verkligen kan grusa detta spel är att Lille parkerar bussen så hårt att det inte går att komma igenom och att de kontrar in ett mål.

Jag tänker att de kommer parkera bussen och kontra men att under 90 minuter kommer Monaco sätta in minst 2 mål och vinna matchen och spelet är hemma.

Att tänka på

Monaco har gjort 24 mål de senaste 8 matcherna 72 gjorda på 29 matcher
Monaco är obesegrade i sina senaste 14 matcher.
I de senaste 9 matcherna som Monaco har spelat har det blivit över 2.5 mål.
Monaco har gjort minst ett mål i de senaste 9 matcher man spelat och Lille i deras senaste 5 matcher.
Monaco har Pellegri och Traore borta ikväll

Lille har inte vunnit någon av sina senaste 6 matcher
Lille har släppt in 18 mål på de 10 senaste matcherna 46 insläppta på 29 matcher

" spelare växer inte på träd de växer med mig"
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td