Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-17, 09:58   #1
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

2018-03-17 18:30 Liverpool - Watford (Premier League)


2018-03-17 18:30Premier LeagueLiverpool vs Watford 1 FT 6 1.560

Gårdagens rek gick inte som väntat det blev udda mål i tre av fyra som inte gick in, nu måste detta vändas och det är då dags för helg och mycket bra objekt i Europa när det gäller fotboll.

Jag nöjer mig med att reka fyra spel på fotboll och här kommer den första.

Liverpool - Watford
Asien hcp -1,5 mål Liverpool 1:a
Just nu bäst odds Pinnacle


Liverpool.
Det blev ingen lätt lottning i CL under fredagen, att möta just nu kanske ett av de bästa lagen i världen ( Manchester City ) det blir en tuff nött att knäcka för Jurgen Klopp och grabbarna.

Men först Watford hemma och det blir en match som kan bli spännande då Watford är i bra form. Liverpool spelar en fartfylld fotboll med full fart framåt och det blir ofta mer än 2 mål i matcherna, sist blev det dock förlust borta mot Manchester U med 2-1 och bara ett mål.

Det måste påpekas att försvaret är inte riktigt stabilt och de har förmågan att ibland släppa in ett mål de de trycker på hårt. Jurgens tyska taktik är ju att när du tappar bollen ska en vinnas tillbaka inom 20 sekunder med hård press oavsett om spelaren är fel vänd eller rättvänd, ibland misslyckas detta och Liverpool har förmågan att gå bort sig, men det blir bättre och bättre.

Salah är en fantastisk spelare och skapar målchanser till sig själv och andra i alla matcher att ha en sådan spelare i sitt lag gör att man vet att det förmodligen kommer bli mål i matcherna.

Watford,
De har gjort det mycket bättre än vad som kan väntas av detta lag, inga större stjärnor men bra spelare som verkligen gör sitt jobb vecka efter vecka att ligga 10:a och ha möjlighet med rätt resultat ta sig till en sjätte plats och en kval plats till EL måste vara deras målsättning oavsett vilket lag som står på andra sidan. Detta kan bli en kanon säsong för Watford om de fortsätter så här.

Att tänka på.
Liverpool har på de fem senaste hemma bara två segrar vilket borde motivera till full fart framåt.
Liverpool har vunnit de fem senaste hemma mot Watford.
Liverpool har Salah i topp i skytteligan med 24 mål och 8 ass

Watford har mycket bra form med tre segrar och två förluster, där en förlust var mot Arsenal.
Watford har har 10 spelare i truppen skadade och inte disponibla inför matchen.
Watford har inga kryss på de senaste fem omgångarna.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td