Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-17, 20:50   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

2018-03-18 00:05 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators (NHL)


2018-03-18 00:05NHLColumbus Blue Jackets vs Ottawa Senators ÖVER Ö 5.5 FT+OT 9 1.884

CBJ-OTT Ö 5.5 – 9u x 1.884 @ Pinnacle

Rekade Blue Jackets borta mot Flyers för två dagar sen men då var det på bortaplan där man inte varit särskilt bra, nu ska man lira hemma igen vilket förändrar mycket då man är 23-11-2. Efter vinsten mot Flyers har man nu vunnit 6 raka så formen är det inte fel på och man visar verkligen att man hör hemma i slutspelet. För tillfället har man första wildcard platsen men Devils är bara en poäng bakom och har spelat en match mindre. Närmaste lag utanför är Panthers som är fyra poäng från Blue jackets men som spelat tre matcher mindre, så slutspelet är långt ifrån säkert och den här matchen är alltså grymt viktig. Ingen confirmed målvakt än men då det är två dagar till dem ska möta Bruins antar jag att man kör med Bobrovsky (31-21-5, 2.43 GAA, .920 SV%) i natt. Senast hade man en del spelare som var osäkra till spel men alla dessa är nu tillbaka och det är bara R. Murray på skadelistan.

Senators har vaknat till och visar att man vill göra livet surt för alla lag som spelar för en slutspelsplats. Körde först över Panthers borta, när man var b2b tog man Lightning av bara farten (också på bortaplan). Igår mötte man Stars hemma och trodde man skulle få svårt då när Bishop äntligen var tillbaka men icke, gick segrande därifrån också med 3-2 efter OT. Man är alltså b2b till den här matchen och eftersom Anderson stod igår får vi se Condon (5-13-5, 3.22 GAA, .904 SV%) i målet nu. Som jag skrev när jag rekade Ö 6 i matchen mot Lightning när det också var Condon i mål, han håller inte måttet och är klart sämre än Anderson. Skadelistan är oförändrad (C. McArthur, C. Wideman och M. Stone).

Liknande läge som när Senators vann borta med 7-4 mot Lightnings och vi hade Ö 6. B2b Senators som spelar bra för tillfället och öser in mål samt har sin andre målvakt som inte riktigt håller måttet. Blue Jackets som också öst in mål under sin svit på 6 raka vinster och även har något att lira för. Tycker överspelet är riktigt fint i den här matchen, trodde faktiskt linan skulle ligga på 6 och inte 5.5. Spelvärd ner till 1.75.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td