Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-03-19, 21:16   #1
 
Reg.datum: dec 2011
Inlägg: 108
Sharp$: 3419
Standard

2018-03-20 00:05 Buffalo Sabres - Nashville Predators (NHL)


2018-03-20 00:05NHLBuffalo Sabres vs Nashville Predators ÖVER Ö 5.5 FT+OT 8 1.826

BUF-NAS Ö 5.5 - 8u x 1.826 @ Pinnacle

Gårdagen slutade bra med 3-1 och +28.7u. Avalanche och Jets gjorde jobbet och förlusten kom i matchen mellan Golden Knights – Flames. Flames var faktiskt det klart bättre laget i första perioden och hade 20-6 i skott då, men fick aldrig in pucken. I andra släpper de sen in ett lite oturligt mål och faller sen ihop som ett korthus och förlorar med 4-0.

Reken
I senaste matchen såg vi hur viktig Eichel är för Sabres då man direkt vaknade till och slog Blackhawks med 5-3. Till nattens match får man även tillbaka K. Okposo och C. Nelson. Okposo är även han en viktig kugge framåt. Tycker Sabres har ett av de mer underskattade lagen i ligan och de har faktiskt en hel del spelare som kan producera framåt, man har dock inte fått till det under säsongen och tyvärr varit rätt skadedrabbade. I mål är Ullmark (1-0-0, 1 GAA, .987 SV%) confirmed och även om han har potentialen att bli en riktigt bra första målvakt i NHL så är han inte riktigt där än. Spelat helt ok i AHL under säsongen men nu är det mycket tuffare motstånd som jag inte tror han är riktigt redo för. Z. Bogosian, C. McCabe, K. Criscuolo och S. Griffith finns fortfarande på skadelistan.

Predators har spelat gudomligt hela säsongen och har inte slagit av på tempot nu när slutspelet närmar sig. 4-0-1 över senaste fem där förlusten var på straffar mot Devils, 5-0-0 senaste fem borta. Snittat 3.4 mål framåt senaste bortamatcherna. Skadeläget ser bra ut då bara C. Järnkrok finns på skadelistan och är listad som day-to-day. I mål är Rinne (39-9-4, 2.25 GAA, .929 SV%) confirmed och han ser lika stabil ut som vanligt. Faktum är att försvaret sett riktigt stabilt ut under hela säsongen.

Så varför överspelet om Predators är så bra defensivt? Tror att Sabres kommer bygga vidare på vinsten senast och nu får man tillbaka en till viktig kugge framåt. Även om Predators är stabila finns risken att de tar lite för lätt på den här uppgiften då de har säkrat en slutspelsplats. Om detta sker kommer det främst synas i försvaret. Ullmark är ändå relativt otestad på den här nivån och kommer få det svårt mot ett starkt Predators. Det som talar mot är att Rinne har spelat på en riktigt hög nivå hela säsongen och de kan definitivt stänga ner Sabres. Men tror ändå vi får se 2-3 mål från Sabres och Predators löser resten. Spelvärd ner till 1.78.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
CalPrim är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td