Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-02, 10:13   #1
 
Reg.datum: mar 2018
Ort: Stockholm
Inlägg: 93
Sharp$: 1642

Jonassjolands Expertrekar
Stats: 71 - 79 - 3
ROI: 97.19%
Vinstprocent: 47.33%

Standard

2018-04-02 16:00 MK Dons - Blackburn Rovers (League 1)


2018-04-02 16:00League 1MK Dons vs Blackburn Rovers 2 FT 7 1.820

Många alternativ i de olika ligorna idag som vanligt när det börjar närma sig slutet av säsongen finns det massor av bra alternativ då vissa matcher kan bli otroligt viktiga inför slutspurten. Riktar ett öga mot League One i England där det är väldigt tätt i toppen. Wigan som jag trott på sedan de åkte ut i FA cupen har verkligen levererat både hemma och borta. Nu är det upp till Blackburn att hänga på då första platsen just nu har tagits över av Wigan.

Kan man rubba MK Dons som är starka hemma och verkligen behöver alla poäng för att inte ramla ner under strecket!

Det blir en svår match och absolut inte säkert att Blackburn tar alla tre, jag har en speltanke så bara läsa vidare.

MK Dons - Blackburn Rovers

MK Dons
har en riktigt bra formtopp och nu gäller det att fortsätta bevara denna om man ska klara sig från nedflyttning. På de fem senaste är raden.

Formtabellen senaste fem matcherna
Milton Keynes 5 3 1 1 7:5

10 poäng dessutom de tre senaste hemma två vinster och ett kryss, det är här man måste vinna för att hänga kvar då hemmaplan är så otroligt viktig. De har också i sista matchen en vinst borta så formen är det absolut inget fel på. raden ser ut så här.


Hemma fem senaste.

Gillingham FC Milton Keynes 1-2
Milton Keynes Blackpool 0-0
Milton Keynes Bury 2-1
Milton Keynes Rotherham 3-2 ( topplag )

Nu laddar man om och möter Blackburn och det är den klassiska boten mot toppen striden där botten har hemmaplan, det är väl de matcher som i många fall luras att spela på då beting bolagen ger topplaget ett så bra odds att det är svårt att motstå att spela mot bottenlaget.

MK har gjort 39 mål på lika många matcher där bästa målskytt är Aneke med nio mål, målsnålt framåt och det är givetvis sämre bakåt men det ska också påpekas att man har 12 kryss, tar man och gör dessa till trepoängare istället så hade MK varit topp sex.

Blackburn Rovers
laget som har sett sig bli omkörda av Wigan som kommit starkt med sina hängmatcher, nu har Wigan en svår bortamatch och likaså Blackburn så det kan bli att ställningarna är lika efter kvällens matcher.

i formtoppen är det lika mellan dessa två lag och med exakt samma målskillnad. Detta facit ser otroligt bra ut, hur är man då borta som just nu kan vara den viktiga bit då man brukar ha fördel av hemmaplan? Det ser faktiskt riktigt bra ut. Nu ska man dock bli lite påmind om att man möter ett starkt hemmalag som verkligen är i stort poängbehov.

Borta senaste fem matcherna
AFC Wimbledon Blackburn 0-3
Walsall Blackburn 1- 2
Portsmouth Blackburn 1 - 2
Plymouth Blackburn 2 - 0
Fleetwood Blackburn 1 - 2

Formtabellen senaste fem matcherna
Blackburn 5 4 1 0 12:3 13

Vill man hänga med Wigan och inte bli uppjagad av Shrewsbury som ligger en poäng bakom så det är otroligt viktiga poäng som står på spel i dagens matcher. Blackburn har en match mindre spelad dock så man har ett litet plus. Wigan har fortfarande en hängmatch upp på Blackburn så de styr båten just nu.

Blackburn som har gjort hela 72 mål på 38 matcher är otroligt bra än så länge och bara släppt in 35 insläppta gör att man är där man är.

Tre spelare i topp 14 i skytteligan vilket gör att flera kan avgöra matcherna.
Dack 17 mål
Graham 12 mål
Mulgrew 12 mål

Detta är en styrka i slutstriden.

Att tänka på

Blackburn är obesegrade i sina senaste 8 matcher.
Blackburn är lite för stora favoriter om man ser på formtopp och odds sättning. Måste ta poäng idag för att hålla lag bakom sig och jaga Wigan.
Milton Keynes är obesegrade i sina senaste 4 matcher.
Hemmaplan botten mot toppen, målsnålt!
Viktiga poäng där MK är i desperat behov av poäng.

Spel
Jag tror Blackburn klarar detta , de är det bättre laget och de ska upp.
Med flera målskyttar i toppen av ligan kan flera spelare avgöra och även om det är en otroligt svår bortamatch är mitt spel en tvåa. Jag tror det blir en målsnål tillställning där Blackburn ändå kommer ta med sig alla tre hem.

Singel

MK Dons - Blackburn Rovers 2:a

En dubbel är det också på rek och den ligger på AIK spelet som rekas under natten.

Dubbel

AIK-Dalkurs 1:a
MK Dons - Blackburn Rovers 2:a


"Spelare de växer inte på träd de växer här"
jonassjoland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td