Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-09, 14:04   #1
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12135

Sportsbetting
Stats: 142 - 113 - 1
ROI: 117.61%
Vinstprocent: 55.69%

Standard

2018-04-09 20:00 Chicago White Sox - Tampa Bay Rays (MLB)


2018-04-09 20:00MLBChicago White Sox vs Tampa Bay Rays ÖVER Ö 7.5 r FT+OT 5 1.830

Jag väljer att spela Chicago White Sox och Tampa Bay Rays över 7.5 runs i kvällens tidiga MLB baseball. Högsta odds just nu finns till 1.83 på Bwin.

Det har varit allt annat än en perfekt början på året för Tampa Bay Rays. Man har vunnit en match så här långt, och i går kollapsade man mot Boston Red Sox. Med en bekväm ledning i den 8:e inningen fortsatte Rays med att släppa till 6 runs, och man förlorade med 8-7. Inte mycket har gått rätt för Rays hittills denna säsong, och man räknade med att vara en överraskande utmanare 2017. Alla har sina pre-season predictions, och man var länge med i spekulationerna om att utmana förra säsongen. Dock kom man inte nära någonting sådant.

Rays går in i denna vecka med ett resultat på 1-8. Det finns mer än tillräckligt med tid för att få lite självförtroende och vända detta, men det är en ojämn start för Tampa Bay som sannolikt kommer att spela i botten av ligan. Ett av de värsta tecknen för Rays har varit kvällens starting pitcher för Rays Chris Archer. Han blev krossad av Red Sox och följde sedan upp det med en ny svag insats mot Yankees.

Archer har inte kunnat återgå till sin forna form sedan han hade en ERA på 3.02 år 2015. Han har inte haft en ERA under 4.00 sedan dess. Han har blivit allt sämre och det har inte ännu funnits några indikationer på att han kommer att hitta tillbaka 2018.

Archer såg inte alls bra i slutet av förra säsongen. Observera att han var i Chicago för att möta White Sox i september och han överlevde inte en inning. Faktum är att han fick inte till en enda out, gav upp 2 hits och 2 runs direkt i matchen. Mot Red Sox i år höll han ialla fall 3 innings, men faktum är att han har släppt till 4 runs och 6 hits i båda sina starter denna säsong. Hans ERA är för närvarande 6.55. Inte idealiskt för en kille som försöker hitta tillbaka till sitt forna jag. Bullpens har inte heller varit speciellt bra för Rays. Som lag har man redan haft två matcher där man har släppt till dubbla siffror.

Gonzalez startar för White Sox ikväll. Den sjuåriga veteranen har haft några ljusa stunder, men inte tillräckligt för att han skulle kunna få en riktigt framträdande roll i rotationen. Gonzalez spelade både med Rangers och White Sox för ett år sedan, och han hade en ERA på 6.45 med Rangers och 4.31 med White Sox. Gonzalez gav upp 6 runs och 8 hits på 5 innings mot Blue Jays, och han har en ERA på 9.00. Hans WHIP är också inget att skryta med, då han har 2.00 just nu. Som det har sett ut så tror jag att man får till åtminstone 8 runs i matchen, då ingen av dessa starting pitchers har varit eller är speciellt bra.
De 4 senaste bortastarterna har gått över totalen för Archer, och också de 4 senaste bortastarterna mot White Sox har gått över för Archer. White Sox är 7-3 över totalen de senaste 10 game 1 matcherna i en serie.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td