Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-13, 17:08   #1
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12127

Sportsbetting
Stats: 133 - 101 - 1
ROI: 114.60%
Vinstprocent: 56.84%

Standard

2018-04-14 01:00 Pittsburgh Penguins - Philadelphia Flyers (NHL)


2018-04-14 01:00NHLPittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers ö 2.5 m FT+OT 5 1.980

Jag väljer att spela Philadelphia Flyers över 2.5 mål i nattens NHL playoff mot Pittsburgh Penguins. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.98.

Detta var inte hur Philadelphia Flyers ville börja Stanley Cup Playoffs. Man gick inte av planet vid flygplatsen, då man var tvungna att svälja en ful 7-0-förlust mot Penguins. Den dåliga nyheten är att man blev förödmjukade och dök inte alls upp för att spela. Den goda nyheten är att resultatet i den första matchen inte betyder något, utan det här är en ny match med nya möjligheter. Trots att man blev utklassade är man bara en match från att väcka liv i denna serie. Ändå kommer Flyers att få mycket svårt att vinna denna serie mot de försvarande Stanley Cup Champions.

Game 1 här visade att Penguins menar allvar denna säsong. Man ser hungriga ut att upprepa Stanley Cup i år. Penguins gjorde 7 mål, inklusive ett hattrick från kapten Sidney Crosby. Matt Murray i mål behövde inte alls spela i den första matchen, då hans lag gav honom 7 mål att arbeta med.
Så allt som kunde ha gått rätt för Penguins gick rätt, och allt som kunde ha gått fel för Flyers gick fel. Flyers gjorde ett bra jobb denna säsong, då man tog sig till slutspelet. Man måste hitta ett sätt att vinna i Pittsburgh för att vinna denna serie. Det sätt de spelade på i den senaste matchen, ger inte så mycket självförtroende.

Medan Penguins utklassade Flyers i Game 1, förlorade deras rivaler, Washington Capitals, sin öppningsmatch mot Columbus Blue Jackets. Det är bara två matcher, men det summerar ganska bra skillnaden mellan Penguins och Capitals i slutspelet i Crosby-Ovechkin-eran. För Penguins finns det inte mycket de skulle kunna göra bättre från Game 1, som även innehöll ett Sidney Crosby hattrick.

Penguins offensiv har varit mycket het en längre tid nu. De har i genomsnitt 4,1 mål per match de senaste sista tio matcherna. Att göra mål på Philadelphia är inte heller något nytt för Penguins. Innan Game 1, gjorde Penguins 5 mål i var och en av de fyra sista mötena. Kombinerat med första matchen i playoff man de i genomsnitt 5,4 mål per match i de fem senaste mötena mot Flyers.

Jag tror att Flyers kan börja glömma att försöka sätta stopp för denna offensiv. Ingen har visat förmågan att göra det på sistone, och historiskt så har Flyers inte hittat något svar på detta. Med andra ord är det förmodligen dags för Philadelphia att gå all-in på offensiven. Man kommer inte att sakta ner Penguins offensiv, så deras bästa chans att förlänga den här serien är att satsa allt på offensiven.

Philadelphia kan också göra mål, och man är inte så dåliga som den senaste matchen här. Penguins släpper också till i snitt 3 mål per match oftare än man inte gör det. 3 mål för Philadelphia skall inte vara omöjligt här enligt mej, då det inkluderar övertid.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td