Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-19, 18:20   #1
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12129

Sportsbetting
Stats: 137 - 107 - 1
ROI: 115.12%
Vinstprocent: 56.15%

Standard

2018-04-20 00:30 NY Yankees - Toronto Blue Jays (MLB)


2018-04-20 00:30MLBNY Yankees vs Toronto Blue Jays ÖVER Ö 9 runs FT+OT 5 1.980

Jag väljer att spela NY Yankees och Toronto Blue Jays över 9 runs i nattens MLB baseball. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.98.
Toronto Blue Jays besöker Yankee Stadium torsdagen den 19 april 2018 för att spela mot New York Yankees. De troliga starting pitchers är Aaron Sanchez för Blue Jays och CC Sabathia för Yankees.

Blue Jays förväntades inte göra mycket väsen av sig år 2018. Ett anständigt lag, men jag tror man kommer att ha väldigt svårt att ta sig till postseason. Den här säsongen har dock börjat ganska bra. Man är 12-5 och man ligger just nu före Yankees i standings, som för närvarande är 8-8. Yankees-säsongen skulle kunna vara ett stort misslyckande om man inte börjar hetta till så småningom, men det är ännu tidigt på säsongen.

Det är också frågan om Blue Jays kan fortsätta spela solid baseball. De har förlorat flera nyckelkuggar de senaste åren, inklusive Edwin Encarnacion, Jose Bautista och David Price. Framför allt Encarnacion och Bautista var viktiga i Toronto. Just nu har Blue Jays också en skada på en av deras tyngsta hitters, Josh Donaldson.

Yankees har hittills denna säsong varit ett ganska "konstigt" lag. De är lite överallt. Ena dagen är deras offensiv på hugget och mal ner motståndarna och sedan är man fast i leran nästa dag. Till exempel har man gjort minst 7 runs i fem av sina tio sista matcher. Å andra sidan, 3 runs eller mindre i de andra fem matcherna. Pitching har dock varit mer oroande för dem. Man har släppt till minst 5 runs i åtta av sina sista tio matcher.

Torontos offensiv har varit överraskande hett, så vi får se hur Sabathia och Yankees hanterar det.
Sabathia var en av ljusglimtarna i Yankees för ett år sedan. Utan hans prestationer hade Yankees inte haft samma framgång. Sabathia slutade med en ERA på 3,69, vilket förbättrades lite från föregående år där han hade en 3.91 ERA. Han gick också igenom en tre års period, där han hade en ERA över 4.00.

Hans karriär såg ut som om den var rakt ner i toaletten. Imponerande nog har Sabathia ryckt upp sig. Han började på sidan den här säsongen och har just nyligen gått tillbaka in i rotationen. Detta kommer att bli hans första match sedan den 6 april. Det är aldrig ett klokt drag att gå allt för hårt med en äldre ringrostig pitcher, så jag förväntar mig att han inte spelar många innings inatt.

Sabathia öppnade året mot Blue Jays, och hade bara 1 earned run på 5 innings. Han halkade i sin nästa start, där han släppte till 3 runs på 4 innings. Tufft att säga vilken Sabathia vi kommer att få se på Yankee Stadium i natt. Aaron Sanchez blev utklassad i sin första start för året mot Yankees, när han släppte till 8 hits och 4 runs på 5,2 innings. Aaron Sanchez har ett 1-1 record med en ERA på 3,66 och en WHIP på 1,42 i år. Han har 13 strikeouts över hans 19.2 innings pitched och han har gett upp 17 hits. Han släpper till 7,8 hits per 9 innings. Båda dessa lag har redan kännt på dessa starting pitchers i år.

Blue Jays offensiv har varit höjdpunkten i deras starka start. De har i genomsnitt 9 runs på sina senaste fyra matcher. Yankees bör kunna komma tillbaka starkt efter ett misslyckande mot Marlins, där man bara fick till 1 run i en 9-1 förlust. Före det snittade man 8.25 runs i de fyra sista matcherna.
maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td