Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-04-21, 17:06   #1
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12135

Sportsbetting
Stats: 142 - 113 - 1
ROI: 117.61%
Vinstprocent: 55.69%

Standard

2018-04-21 21:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets (NHL)


2018-04-21 21:00NHLWashington Capitals vs Columbus Blue Jackets 1 FT 5 2.050
Bet365
Jag väljer att spela Washington Capitals att vinna över Columbus Blue Jackets i kvällens tidiga NHL playoffs.

Igår såg vi en del överraskiningar i NHL playoff, då både Philadelphia och Colorado lyckades vinna på bortaplan mot Pittsburgh och Nashville. Här har vi en liknande matchup mellan Capitals och Blue Jackets, där Columbus har lyckats vinna två matcher i Washington redan. Ikväll tar det dock stopp tror jag.

Blue Jackets måste hitta ett sätt att vinna igen i Washington, antingen ikväll i Game 5 eller 7. Med en seger kan man stänga serien hemma i Columbus. Game 4 var en stor match för Blue Jackets, de hade all fart och var ett skott ifrån att ta en 3-0 ledning i Game 3. Capitals fick den lyckliga studsen och det fick dem tillbaka in i serien. De behövde inte ha någon tur i Game 4, utan tog en enkel seger och nu är man tillbaka i D.C. Den här matchen är viktig för båda lagen, men efter två segrar för Columbus i Washington tror jag att Capitals har tagit lärdom av detta. Det är självklart en stor match ikväll.

Katalysatorn för Capitals har varit Braden Holtby. Han var bänkad i början av serien, och han fick inte heller starta i Game 2. Holtby tog över sent i Game 2 och har inte släppt startplatsen sedan dess. Den trefaldiga All-Star keepern, som har varit upp och ner denna säsong, fick sitta på bänken till förmån för den oerfarna Philipp Grubauer. Grubauer-experimentet varade inte länge och det här är Holtbys möjlighet att resa sig igen, på samma sätt som Corey Crawford återvände 2015. Försvaret var verkligen problemet för Capitals i år, så om Holtby kan hetta till här, borde de vara i fin form.

Blue Jackets måste förbli sammansatta och inte "springa iväg" nu. Tanken på att åka hem till Columbus med en 2-0 ledning i serien och inte kunna utvidga den kan vara frustrerande. Men de måste påminna sig själva om att det är Capitals de spelar mot, ett lag som har blivit synonymt med ordet choke. Capitals är bara 3-6 hemma de senaste två slutspelen, vilket är annorlunda än deras record på 28-11-4 i sin ordinarie säsong hemma.

Men det har varit deras problem ett tag nu, mycket energi i regular season och ingen energi i slutspelet. Nyckeln i den här matchen kommer att vara vilken Braden Holtby som dyker upp. Capitals har dominerat Blue Jackets i skott på mål varje match denna serie, inklusive 58-30 i Game 2. Capitals har i genomsnitt 41,5 skott per match, medan Blue Jackets bara snittar 29 skott per match. Det är ingen tvekan om vilket det mer talangfulla laget är här, men om Blue Jackets hittar en öppning på Holtby kommer Ovechkin och gänget inte att kunna göra mycket åt det.

Jag tror att Washington borde kunna undvika ett 3-7 record på hemmaplan i slutspelet. Kan Blue Jackets vinna tre i rad i Washington? Det är en tuff uppgift. Holtby ser motiverad ut att rätta till en ganska medioker säsong. Om han kan göra det, kommer alla att bli förlåtna för hans stundtals dåliga spel. Det kommer inte att avgöras ikväll, men Capitals borde ta Game 5 hemma och tvinga till en måste-vinna match i Columbus för Blue Jackets.

Spela på Bet365 och få Se bonus här

maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td