Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-05-13, 09:46   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-05-13 16:00 Southampton - Manchester City (Premier League)


2018-05-13 16:00Premier LeagueSouthampton vs Manchester City -1 FT 10 1.625

Den sista omgången av årets Premier League ska spelas, och Southampton tar emot Manchester City, som vi också backar med ett maxspel.

Southampton - Manchester City -1 @1.625

-------------------------------------------------------------------------------------------

Pep Guardiolas Manchester City har redan vunnit ligan för hela fem omgångar sedan. Man ligger 19 poäng före 2an United, och det har varit en fullständig kross hela året. Jag har aldrig varit med om något liknande i Premier League. Det har varit kattes lek med råttan hela året, och det är bara att lyfta på hatten.

Southampton är en enorm besvikelse. Man har ett bra lag och alla förutsättningar för att sluta på den övre tabellhalvan. Nu är man istället indragen i bottenträsket, och har faktiskt en teoretisk möjlighet att hamna på nedflyttningsplats även om det ska mycket till.

City jagar rekord
Man vill givetvis avsluta säsongen med en vinst borta mot Southampton. City har varit starka hela säsongen oavsett vilken betydelse matcherna har haft eller vilken trupp man ställt upp med. Man har alltid gått för slakt, och är alltså "vana" vid att spela matcher utan någon egentligen betydelse likt denna. Däremot jagar man här 100 poäng och därmed nytt rekord. Skulle Southampton då sätta stopp för det.. Det tvivlar jag på.

Man får ändå ge Southampton att de har gjort en enorm uppryckning och avslutning på ligan. Synd bara för deras del att den kom så pass sent då det hade kunnat bli en betydligt roligare säsong. Nu kan man faktiskt åka ur ligan om Swansea skulle slå Stoke med ett par bollar, och om man skulle blir överkörda av City här. Även om det ska mycket till är det fullt möjligt.

VM är runt hörnet och det är förmodligen vad som fokuseras mest på i spelaras huvud. Givetvis bör man ta i beaktning att spelarna inte vill skada sig och kanske inte går in fullt i närkamperna, men de vill även visa upp sig för förbundskaptenerna och formtoppa inför mästerskapet. Citys matcher brukar inte heller bestå av jättemånga närkamper utan de spelar ju sitt possessionspel med kortpassningar vilket gör att motståndarna inte hinner upp på en utan får springa och jaga.

Jag ser inga som helst hinder för City att vinna den här matchen, och troligtvis gör man det med minst 3-0. Jag väljer dock att lägga en lite gardering och kör -1 istället vilket gör att vi får tillbaka insatsen vid uddamålsvinst. Att City inte skulle lämna St´Marys Stadium med 3 poäng finns inte på världskartan.

Southampton trolig startevla - 3-4-2-1:
McArthy, Hoedt, Yoshida, Stephens, Bertrand, Höjbjer, Romeu, Soares, Tadic, Redmond, Austin.

Manchester City trolig startelva - 4-3-3:
Ederson, Mendy, Otamendi, Stones, Walker, Gündogan, Fernadinho, De Bruyne, Sané, Jesus, Sterling.

Agüero är out, men i ärlighetens namn spelar det ingen roll. Bredden som City har är löjlig och det är bevisligen inget lag i ligan som kan stå emot dem. Varför skulle då Southampton vara laget att stoppa Pep och hans City från att ta 100 poäng.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td