Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-05-13, 23:23   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-05-14 02:10 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals (NHL)


2018-05-14 02:10NHLTampa Bay Lightning vs Washington Capitals -1 FT 5 1.925

Game 2 ska spelas mellan Tampa Bay Lightning och Washington Capitals. Vi tror stenhårt på en bounce back från hemmalaget.

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals -1 @1.925

-------------------------------------------------------------------------------------------

Caps knep den första matchen, och resultatet skrevs tillsist 4-2 i gästernas favör. Det var en match som gått åt endera håll. Kucherov gör 1-1 målet som döms bort. Istället får Bolts en utvisning och Washington kan göra 2-0. Det kändes som ett skede som var lite "make it or brake it". Hade man fått 1-1 målet där hade matchen kunnat fått en annan utväg.

Bounce back faktorn ska inte underskattas
Vi har sett hela slutspelet hur lagen skakar av sig matcherna, och kommer ut med helt ny energi och game plan. En dålig prestation brukar ofta alltså betyda att man kommer ut stekheta och revanschugna till nästa match. Så kallad "Bounce back". Bolts vet om vikten av att inte hamna i ett 2-0 underläge i matchserien när man ska åka till Washington, och jag tror man kommer bryta ner Washington den här matchen likt det man gjorde mot Boston Bruins. Cooper är expert på att få sitt lag att spela cyniskt, och förstalinan lär kunna neutralisera Caps-linan precis som i kvartsfinalen. Tror benhårt på kvittering inatt!
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td