Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-06-07, 13:55   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-06-07 21:00 England - Costa Rica (Friendlies)


2018-06-07 21:00FriendliesEngland vs Costa Rica UNDER U 2.5 FT 5 1.890

England - Costa Rica U2.5 @1.89

-------------------------------------------------------------------------------------------

Då var det dags för England att göra sin sista träningsmatch innan man kliver in i grupp G mot Tunisien måndag den 18e Juni. Det är som vanligt numera med Engelska landslag. Man tänker hela tiden att "nu är det på gång", men så floppar dem. Nästa mästerskap är det samma visa osv, osv. Ska det däremot någon gång vända, är känslan att detta är ett riktigt bra läge. Truppen har inte varit så stark på lång tid, och nu har man verkligen chansen.

Vi minns alla 2014, hur Costa Rica tog världen med storm. Då Celso Borges fortfarande spelade i AIK, och Keylor Navas inte hade fått något riktigt erkännande. Laget spelade oerhört tajt, och med den storspelande, numera världsmålvakten, kunde man klättra hela 15 placeringar på FIFA´s världsranking. Från 31a till 16e placering. Känslan är ju att något liknande kommer krävas även denna gång.

Efter 2014 har det fortsatt bra, och nutida generation av Costa Ricas landslag går verkligen inte att underskatta. Nu ska man möta ett stjärnspäckat England, som man vet ofta underpresterar. Sedan har man Belgien kvar på måndag i den sista träningsmatchen.

Costa Rica ska in i den extremt tuffa E-gruppen, där man tampas med Brasilien, Schweiz och Serbien. Allt annat än jumboplacering får ses som en skalp. Försvaret kommer behöva sitta till 100% för att man ska ha en chans på någon annan placering, om det ens räcker. Laget behöver troligen överprestera återigen.

England ställer som väntat ut en världselva med - Butland - Maguire, Stones, Walker - Rose, Dier, Henderson, Alexander-Arnold - Vardy, Kane, Sterling.

Costa Rica kommer med en klart sämre trupp, där redan nämda Keylor Navas och Borges är nyckelspelarna. Man väntas ställa upp med en 5-4-1 uppställning där vi kan förvänta oss en buss från Sydamerikanerna. Något som inte är helt enkelt att bryta sig igenom för England. Det luktar målsnålt, och får England inte in en eller två bollar redan i första halvlek, kan jag mycket väl se en 0-0 match då bytena i andra halvlek som vanligt kommer rycka sönder tempot.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td