Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-03, 09:04   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-07-03 20:00 Colombia - England (World Cup)


2018-07-03 20:00World CupColombia vs England 1 FT 5 4.120

Colombia - England @4.12

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är den sista åttondelsfinalen, och det är en toppmatch vi bjuds på. Colombia, som inledde med en förlust mot Japan har alltså ryckt upp sig och plockade gruppsegern tillslut. Då fick man grupptvåan England, som hamnade bakom Belgien, och det är upplagt för en riktig nagelbitare.

Colombia förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:
Ospina - Mojica, Sanchez, Mina, Arias - Uribe, Sanchez - Muriel, Quintero, Cuadrado - Falcao.

James Rodriguez, som är lagets stora stjärna, är ytterst tveksam om han kan komma till spel p.g.a skada. Om så är fallet är Luis Muriel mannen som kommer ersätta stjärnan. I övrigt ser Jose Pekerman ut att fortsätta med Mateus Uribe och Carlos Sanchez på mittfältet.

England väntas komma med en 3-4-2-1 uppställning:
Pickford - Maguire, Stones, Walker - Young, Henderson, Loftus-Cheek, Trippier - Lingard, Sterling - Kane.

Efter den sömniga matchen mot Belgien ser man åter ut att ställa upp det bästa möjliga lag. Walker - Stones - Maguire kliver in i trebackslinjen från start, och Lofts-Cheek väntas få förtroendet på mitten tillsammans med Henderson, Tripper och Young. På toppen har man en trio i Lingard - Sterling - Kane, och att Rashford sedan byts in är inte helt otänkbart. Hur som helst är det en riktigt bra elva man ställer ut.

Jag förväntar mig en ganska jämn match, där England kommer att försöka dra nytta av närkampsspelet, och framförallt då på fasta situationer och inlägg där man bör ha stor fördel. Colombia är något snabbare i sitt spel, och med lite mer teknik kommer man försöka hitta kontringar och instick mer centralt i banan. Då gäller det för trebackslinjen med Walker - Stones - Maguire att röra på fötterna och sortera bra. På förhand känns det alltså ganska öppet, och ett tidigt mål skulle givetvis ändra matchbilden, men på förhand är det svårt att säga.

England har en helt annan bredd än vad Colombia har, men frågan är om det räcker. Vi vet hur England brukar reagera när det vankas utslagningsmatch. Psyket tryter, och fansen brukar svikas. Om så är fallet denna gång återstår att se, men känslan är hur som helst att England är alldeles för stora favoriter, och Colombia spelas till fina 4.12 gånger degen.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td