Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-17, 08:21   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-07-17 19:00 Malmo Ff - KF Drita (Champions League)


2018-07-17 19:00Champions LeagueMalmo Ff vs KF Drita UNDER U 4.5 FT 10 1.630

Malmö - Drita U4.5 @1.63

-------------------------------------------------------------------------------------------

Då var det dags för match #2 i dubbelmötet mot KF Drita. Första matchen slutade 3-0 till Malmö på bortaplan. Reken till det mötet finns att läsa här https://www.sharps.se/rekar/2018-07-10-kf-drita-malmo-ff-champions-league-76858

Malmö har alltså kopplat ett järngrepp om matchserien, och det ska mycket till för att man ska tappa det här. Vi var inne på i förra mötet vilken fin start Uwe Rösler har fått på omstarten. 4-0 mot Sirius på bortaplan, 3-0 i första mötet mot just KF Drita och sedan 1-1 mot Östersund. Har den stora skånevargen vaknat?

Med första halvan av Allsvenskan placerar sig Malmö just nu på 7e plats, med 8 poäng efter 3an Norrköping med en match mer spelad dessutom. Rösler och hans mannar kommer ha ett riktigt tufft spelschema nu under sommaren, och det absolut största fokuset kommer givetvis ligga på att jaga europaplatserna. Därför vill man i detta möte mot Drita inte dra på sig några onödiga skador.

Malmö ser ut att matcha i princip samma lag som senast, och med Markus Rosenberg som har gått ut och sagt att de gärna vill "döda" matchen så tidigt som möjligt tolkar vi det som att det kan komma en del byten på tongivande spelare i halvtid redan. Man är i princip klara för avancemang, men vill inte göra detta en gnutta spännande för Drita. Man behöver alla spelare fräscha och i bra form för det fortsatta seriespelet om man ska upp i toppen och fightas till hösten i Allsvenskan.

Vi tror som sagt på ett Malmö som kliver ut och rivstartar och möjligtvis dödar matchen snabbt, för att sedan göra ett par byten och dra ner tempot rejält. Därför tror vi det ska mycket till att för att det ska bli hela 5 mål.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td