Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-19, 08:29   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-07-19 19:00 AIK Solna - Shamrock Rovers (Europa League)


2018-07-19 19:00Europa LeagueAIK Solna vs Shamrock Rovers 1 FT 10 1.740
Bethard
AIK - Shamrock Rovers & U3.5 @1.74

-------------------------------------------------------------------------------------------

Vi plockar ett kombinationsspel till kvällens match i Europa League kvalet. AIK vänder hem till Friends efter att b.la. Ed Sheeran har lånat arenan. Det är det andra mötet mellan lagen, och AIK sitter i förarsätet efter den första matchen, som finns att läsa här --> https://www.sharps.se/rekar/2018-07-12-shamrock-rovers-aik-solna-europa-league-76069

Vi var då helt rätt ute, då vi b.la. pratade om AIK´s försvar och hur den väntade matchbilden skulle bli. AIK var tillsist det starkare laget trots bortaplan, och 1-0 stod det på tavlan när domaren satte pipan i munnen. Nu har man alltså allt i egna händer, och Irländarna kommer hungriga till ett varmt Sverige, och ska åter försöka luckra upp det svenska stålförsvaret.

Det är egentligen inga konstigheter här. Man har onekligen ett ruskigt bra flyt nu i AIK. Sundsvall spöades på övertid efter en sagolik träff från Rashidi som seglade upp i krysset, och i och med det är man fortsatt serieledare, och fortsatt obesegrade i Allsvenskan. AIK är det klart bättre laget, och man har i år varit lite mer av "Juventusandan", d.v.s man "gör bara jobbet" helt enkelt. Det är ovanligt med annat än uddamålssegrar, då man har en klart mer tyngd än spets i laget.

Inga trupper är spikade än, men exempelvis Tarik Elyounouissi vilades från start mot Sundsvall, och bör vara fräsch i benen inför kvälles fight. Sedan är Sebastian Larsson med på träningsplanen och i omklädningsrummet även om han inte är fit for fight förrens BP i helgen. AIK har däremot en så pass enorm bredd att det gör inga större skillnader. Nu på hemmaplan tror jag på en liknande matchbild där AIK kommer kontrollera spelet än mer. Dock tror jag man kommer backa hem om man sitter i förarsätet även efter 60 min, och då vet vi hur svårt Shamrock bör få det.

Spela på Bethard och få Se bonus här

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td