Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-21, 12:32   #1
 
Reg.datum: dec 2015
Inlägg: 1 366
Sharp$: 12129

Sportsbetting
Stats: 137 - 107 - 1
ROI: 115.12%
Vinstprocent: 56.15%

Standard

2018-07-21 22:00 Toronto Argonauts - Winnipeg Blue Bombers (CFL)


2018-07-21 22:00CFLToronto Argonauts vs Winnipeg Blue Bombers ÖVER Ö 51.5 p FT+OT 5 1.900
Unibet
Jag väljer att spela Toronto Argonauts och Winnipeg Blue Bombers över 51.5 poäng i kvällens CFL. Högsta odds just nu finns på Unibet till 1.90.

På sina första fem matcher har Winnipeg haft den överlägset bästa offensiven i ligan med totalt 161 poäng. De är tredje i CFL i passing yards, andra i passing touchdowns, och de har också top rushing attack i ligan. De har fått kämpa lite i försvarsspelet då man har släppt till 113 poäng, men de leder ligan i interceptions med sju.

Winnipegs rookie quarterback Chris Streveler har haft en mycket bra start på sin karriär, han har kastat 615 yards med sex touchdowns och bara två interceptions; han har också 228 rushing yards. Winnipegs top running threat har varit Andrew Harries, som har 449 rushing yards. Lagets bästa mottagare har varit Darvin Adams, som har 13 mottagningar för 245 yards och två scores.

Winnipegs linebacker har antagligen varit den bästa allround-defensiva spelaren i ligan på de fem matcherna, med 35 tacklingar och två interceptions. Defensive end Tristan Okpalaugo ser ut som att han kommer att ha ännu en stark säsong i Winnipeg.

Toronto har haft lite svårt att göra någonting offensivt hittills i år och är för närvarande sist i scoring med bara 61 poäng. Dock har man haft en del otur, så egentligen borde man ha fått till mycket mer poäng om man tittar på hur mycket yards man får till per match.

De har bara 7 turnovers, men de ligger nära botten av ligan i nästan alla andra offensiva kategorier. Deras försvar har varit snäppet bättre då man har gett upp 101 poäng på fyra matcher, men de har bara kunnat komma undan med två interceptions hittills.

Den som nu spelar istället för den skadade Ricky Ray är quarterback James Franklin, som har gjort ett anständigt jobb genom att kasta för 580 yards med två touchdowns. Lagets toppmottagare har varit S.J. Green, som har 236 receiving yards men inga touchdowns än. James Wilder Jr. har kunnat genomföra 4,6 yards per carry i år och har två rushing scores.

Argos defensive end Cleyton Laing har varit sitt lags standout-defensive player hittills genom sina tre sacks och nio tacklingar. Defensive back har också haft en solid start på året genom 16 tacklingar, en interception och två fumble recoveries.

Winnipegs Nicholls är tillbaka som quarterback nu, och han hade en riktigt dålig match förra veckan, vilket är sällsynt. Han var aningen ringrostig då, men jag förväntar mig mycket mer ikväll av honom.

Toronto fick till över 300 yards i luften senaste matchen, men det syntes inte på poängtavlan. Torontos offensiv är mycket bättre än vad poängen visar här.

Jag tror vi kommer att få tillräckligt med poäng ikväll för att överspelet skall sitta, då Winnipeg spelar ett väldigt öppet spel, och har dessutom ligans bästa offensiv. Winnipeg kommer också att vara motiverade här ikväll eftersom man tappade segern i förra veckans match på ett brutalt sätt.

Spela på Unibet och få Se bonus här

maximalvinst är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td