Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-08-07, 17:21   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-08-07 19:15 Malmö - Videoton Fehervar (Champions League)


2018-08-07 19:15Champions LeagueMalmö vs Videoton Fehervar & U3.5 FT 7 1.760
Bethard
Malmö - Videoton Fehervar & U3.5 i matchen till 1.76

-------------------------------------------------------------------------------------------

Malmö tågar vidare och nu är det bara två dubbelmöten kvar tills ett eventuellt Champions League gruppspel. CFR Cluj var laget man besegrade i den föregående omgången. Många trodde på en klart tuffare tillställning när Malmö åkte ner till Rumänien, och ett kryss hade man nog varit riktigt nöjda med. Istället vände man hem med en 1-0 vinst i bagaget, och väl hemma på Stadion kunde man lite småpassivt spela av matchen och därmed avancera.

Nu är det Ungerska Vidi som väntar i den tredje kvalomgången, och Malmö öppnar på hemmaplan. Det ökar givetvis pressen på att få ett bra resultat inför returen nere i Ungern om en vecka. Vidi lyckades lite skrällaktigt ta sig förbi Ludogorets i den andra kvalrundan efter 0-0 samt 1-0. Visst var det en fin bragd, men faktum är att man är ett klart svagare lag än CFR Cluj, och med tanke på hur bra Malmö mår som lag för tillfället, och vilka resultat man fått med sig är det inte speciellt konstig att man är solklara favoriter till avancemang.

Malmö står som bekant inför ett ganska tufft spelschema framöver. Man satte sig i en knepig sits i början av den Allsvenska säsongen som nu gör att man inte har några marginaler alls, och om bara tre dagar väntar Dalkurd borta, därefter har man fyra dagar på sig innan returen nere i Ungern spelas. Matcherna duggar alltså tätt, och Malmö vill nog inget hellre än att skapa sig lite andrum här inför fortsättningen. Att man därför förlorar denna match ser jag som ytterst tveksamt. Däremot behöver det inte nödvändigtvis bli en överkörning.

Malmö ställer upp med en 4-4-2 uppställning
Dahlin
Larsson - Nielsen - Bengtsson - Safari
Traustason - Bachirou - Christiansen - Rieks
Antonsson - Rosenberg

Vidi lär också vilja skapa sig bra förutsättningar inför returen, och är nog väl medvetna om att man är underdogs här. Att man därför lägger in handbromsen och ställer upp positionerna är inte helt otänkbart. Malmö vinner matchen, utan att det någon målfest är mitt tips.

Spela på Bethard och få Se bonus här

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td