Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-09-29, 10:25   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-09-29 13:30 West Ham United - Manchester United (Premier League)


2018-09-29 13:30Premier LeagueWest Ham United vs Manchester United +0.5 FT 5 1.980
Bet365
West Ham - Manchester United +0.5 @1.98

-------------------------------------------------------------------------------------------

Den tidiga lördagsmatchen spelas mellan West Ham och Man Utd. Känslan är att det är alldeles för mycket problematik i Uniteds ringhörna. Eller rättare sagt - mellan Mourinho och Pogba? Det kan omöjligt vara så att laget INTE påverkas negativt av det. Nu senast i ligan tappade man även poäng mot Wolves. På hemmaplan. Det följde man upp med ett uttåg ur ligacupen mot Derby. Bara jag som tycker det luktar fiasko?

West Ham´s start var allt annat än önskvärt för Manuel Pellegrini. Det blev flera tunga förluster där ett tag men nu känns det som att saker börjar gå West Hams väg. Man slog dels Everton på bortaplan, och plockade sedan poäng mot Chelsea. Tåget går helt klart åt rätt håll just nu. Nästa uppgift blir alltså Man United på hemmaplan. Känslan är att chanser är goda för att åtminstone kunna störa rejält.

Min åsikt är att Mourinhos dagar är räknade, och det finns egentligen ingenting som tyder på att han ska vända den här skutan. Supervärde på hemmalaget.

Spela på Bet365 och få Se bonus här

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td