Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-09-29, 23:31   #1
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

2018-09-30 14:45 Helsingör - Roskilde (Division 1)


2018-09-30 14:45Division 1Helsingör vs Roskilde 1 FT 5 2.100

Helsingör - Roskilde @ 2.10 (Pinnacle), insats 5 units (ca 2.5%)

Helsingör trillade ur Superligan förra säsongen och var ett av lagen som skulle slåss i toppen och ha bra chans att kunna gå upp igen. Säsongen har dock startat lite sisådär och efter tio matcher har man endast samlat ihop tio poäng. De fyra senaste har slutat med totalt två poäng men då kan vi försvara laget med att de haft tre bortamatcher.

Det ser inte bra ut men nu möter man helt klart överkomliga Roskilde som ligger sist i tabellen med endast sex poäng. Roskilde är dock rent ut sagt bedrövliga borta och har inlett med fem raka utan vinst där man endast samlat ihop två poäng. Tilläggas bör också att de avslutade förra säsongen med åtta raka bortamatcher utan en seger.

Jag tror kanske inte på 4-0 här men Helsingör är ett starkare lag som kommer att avancera i tabellen och de är i nuläget även tippade att sluta femma medan Roskilde är laget som ska komma sist i serien.

För två säsonger sen när de möttes i division 1 så vann Helsingör hemmamötet med 1-0, och även säsongerna precis innan dess blev det två segrar till Helsingör. Det här kan vara vändningen efter den lite miserabla inledningen, men senast blev det 2-2 borta mot Köge som leder serien och är tredjehandsfavorit i serien.

Med tanke på det ser chanserna goda ut här och jag väljer en medelinsats och tycker allt över 2.00 i odds är spelvärt. Troligtvis kan vi även gå lite lägre men bollen är trots allt rund. Ser heller inget fel i att gå på ett handikapp här då det kanske kan lossna ordentligt även om det inte är troligt i detta tidiga "bottenmöte".
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td