Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-14, 16:53   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3460
Standard

2018-10-14 19:00 New Jersey Devils - San Jose Sharks (NHL)


2018-10-14 19:00NHLNew Jersey Devils vs San Jose Sharks 1 FT 5 2.700
Bet365
Tidig match från NHL ikväll då New Jersey Devils gästas av San Jose Sharks. En intressant match då Devils får ses som det på förhand lite svagare laget, men som spelmässigt imponerat betydligt bättre än San Jose.

New Jersey Devils har hunnit med 2 matcher denna säsong, detta jämfört med många andra lag som hunnit med närmare 4-5 st. Detta beror på att man inledde säsongen med att spela Global series i Sverige mot Edmonton Oilers. En match där man verkligen visade upp bra spel och vann klart. Kyle Palmeri visade vägen i den matchen, och senast återvände man hem till New Jersey och gästades av Washington Capitals. En match där just Palmeri återigen visade upp hans fina spel och offensiva skickligheter. Visserligen kom Caps B2B, men med Caps fina form hittills var det på förhand en riktigt tuff match. Devils visade dock att man inte är sämre, utan körde fullständigt över ett lite segt Caps och vann tillslut med klara 6-0.

San Jose Sharks har jag inför säsongen hållit som ett lag som kan gå hela vägen. Det är fortfarande väldigt tidigt på säsongen, men jag har redan nu börjar se osäkerheter i laget. Sharks har hittills varit ett lag som blandat och gett och det finns ingen kontinuitet i laget utan ena matchen sitter allt 100% medan andra så vet man inte vem som ska göra vad. Erik Karlsson och Brent Burns i samma lag är två stora backprofiler som vill spela på samma sätt. Detta märks så otroligt tydligt i Sharks PP där båda spelarna vill ta in pucken i zonen. Detta tycker jag har lett till att Sharks PP är allmänt oorganiserat och det visade sig mot NY Rangers där man alltså föll med 3-2 efter OT trots att man hade närmare 50 skott mot mål samt en 2-1 ledning. Sharks hade där 8 PP lägen men utnyttjade 0 och detta är just en faktor som jag tror kommer bli bättre, men just nu med Erik Karlsson så oinspelad i laget är detta ett problem.

Sharks har annars blandat fina 8-2 vinster mot Flyers med att förlora mot klart sämre lag som NY Rangers och NY Islanders vilket tyder på väldigt ojämnt spel. Devils har däremot sett riktigt stabila ut och på hemmais är man verkligen inte underdogs sett till hur stabila laget varit under säsongen två första matcher. Jag backar därför hemmalaget, och spelar raka ettan till 2.70.

Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg