Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-15, 17:46   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3460
Standard

2018-10-15 20:45 Island - Schweiz (Annat)


2018-10-15 20:45AnnatIsland vs Schweiz UNDER U 2.5 FT 6 1.730
Betfair
Island - Schweiz U2.5 @1.73

----------------------------------------------------------------------------------------

Island har förhoppningsvis fått en boost av självförtroende i och med det oavgjorda resultatet mot Frankrike i torsdags, vilket säkerligen gav Erik Hamrén en del arbetsro. Men nu är det alltså på´t igen. Schweiz kommer på besök, och det är ett Schweiz som besegrade Island med hela 6-0 i Hamréns debut för ett tag sedan. Det råder inga som helst tvivel om att Island har tappat mark i toppfotbollen efter genomslaget i EM 2016. Nu är man nere på jorden igen, och det är dags att gå tillbaka till grunderna.

Island kommer att hamna sist i grupp 2, det är vi helt övertygade om, speciellt nu när man fått en så pass trög start på äventyret i UEFA Nations League. Det betyder dock inte att Island helt plötsligt glömt av hur man spelar fotboll. De har fortsatt en stabil grund, och den ska de givetvis fortsätta att jobba med. En defensiv approach är helt klart att vänta, då det är i princip deras enda chans.

Även om Schweiz gjorde hela sex mål mot Island senast var det nog lite i överkant. Det lär inte upprepas här ikväll. De kommer absolut att ha bollinnehavet och vara spelförande, men Hamrén vill nog rädda sitt skinna här och trots allt göra en bra match iallafall. Jag tror på en tillknäppt historia då Schweiz inte brukar vara det laget som krossar sina motståndare. Förra gången hör till undantagen och Island kommer vara hårt taggade att upprepa matchen mot Frankrike. Underspelet är därför att föredra till 1.73 hos Betfair.

Spela på Betfair och få 100% bonus upp till 1000 kr

Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg