Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-10-24, 08:45   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3461
Standard

2018-10-24 13:30 Kunlun - Bars Kazan (KHL)


2018-10-24 13:30KHLKunlun vs Bars Kazan 2 FT 6 2.070

Kunlun - Bars Kazan @2.07

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kunlun vann borta senast lagen möttes med 3-4 vilket var något av en skräll får vi ändå säga. Man avgjorde på ett tursamt sett med 1.15 kvar i boxplay, och det var väl lite så hela matchen såg ut. Det studsade Kunluns väg rakt igenom även om man inte var det bättre laget. Spelmässigt var Kazan klart bättre, och det står ganska tydligt nu att Kunlun av någon konstig anledning trivs bättre på road trip än vad man gör hemma i Kina.

Bars Kazan slog Sibir Novosibirsk senast med 0-1 efter att Klinkhammer avgjort i powerplay med dryga elva minuter kvar av matchen. Bra målvaktsspel från båda hållen i den matchen och att det inte blev fler mål kan man tacka Taylor och Podyapolsky för. Man har endast två förluster på sina tio senaste matcher och man fortsätter att spela en bra hockey, precis som i fjol. De enda förlusterna i dessa matcher har kommit mot Jokerit och Lokomotiv Yaroslavl och det är klart bättre lag än vad man möter här.

När Kunlun vinner sina matcher är det ofta väldigt mycket tur inblandat, och man ställer sig ofta frågan hur de lyckades vinna. Det är förstås en del av spelet, men det känns knappast stabilt. Bars Kazan är det klart bättre laget här, och borde gå segrande efter 60 minuter. Tvåan spelas.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td