Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-12-05, 15:46   #1
 
Reg.datum: mar 2011
Inlägg: 4
Sharp$: 41
Standard

Deltagare till vetenskaplig studie sökes


Vi bedriver ett projekt där vi studerar spelbeteende. Vi söker nu deltagare till en studie som är upplagd på följande sätt.

Vi är intresserade av att studera spelares förväntningar av matchresultat och hur (eller snarare om) dessa förändras när matchdagen närmar sig. Förväntningar kommer att mätas med hjälp av sannolikhetsbedömningar.

Matcherna som gäller är de 24 gruppspelsmatcher som spelas under fotbolls EM 2012. För varje match skall du, om du väljer att delta, bedöma sannolikheten för följande matchutfall: lag A vinner (1), oavgjort (X) och lag B vinner (B). T.ex., Sverige kommer ju som bekant att möta England. Du kommer därför att få bedöma sannolikheten för följande tre händelser: seger för Sverige (1), oavgjort (X) och seger för England (2).

Om du deltar i studien kommer du att få göra dessa oddsbedömningar vid tre olika tillfällen: (tillfälle 1) i slutet av december, (tillfälle 2) första veckan i maj och (tillfälle 3) första veckan i juni. Som belöning får du trisslotter. Du får 1 trisslott per tillfälle plus 3 extra trisslotter om du deltar vid samtliga 3 tillfällen (du kan alltså få totalt 6 trisslotter).

Hör av dig till oss via e-post om du är intresserad av att delta .

MVH
Håkan Nilsson, Uppsala Universitet ([email protected])
Patric Andersson, Handelshögskolan i Stockholm ([email protected])
HNilsson är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td