Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-02-06, 17:39   #1
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 719
Sharp$: 5947
Standard

Dagens fotboll 6 februari


Följande singlar spelas i turkiska Süper Lig och Bank Asya 1. Lig:

Kardemir Karabükspor-Samsunspor fler än 2.5 mål 2.025@Bet365
Bucaspor Izmir-Sakaryaspor fler än 2.5 mål 1.75@Expekt

Bucaspor Izmir-Sakaryaspor fler än 3.5 mål 2.90@NordicBet

Bottenmöte mellan Kardemir Karabükspor (16:e) och Samsunspor (17:e) och det känns som om båda lagen måste gå för vinst. Ett kryss skulle kännas som en förlust för båda lagen och därför tror jag på en öppen och förhoppningsvis målrik match. Kardemir Karabükspor har hemmaform och har tre raka ligavinster hemma. Laget har sex raka ligamatcher över 2.5 mål. Laget har också fyra raka hemmavinster i ligaspelet. På slutet är det framförallt rumänske mittfältaren Florin Cernat (22/6 ligamål) som nätat.

Samsunspor är usla på bortaplan. Senast vann laget med 3-1 hemma mot topplaget Fenerbahce och därför tror jag att självförtroendet är på topp och möjligheten till mål känns därför som ganska goda även om det handlar om bortamatch. Den största anledningen till att jag tror på mål stavas ändå nyinköpte måltjuven Theofanis Gekas (5/6 ligamål). Han svarade för sitt lags samtliga tre mål senast och måste betecknas som riktigt het. Fyra av Samsunspors sex senaste ligamatcher har gått över 3.5 mål.

Både Bucaspor Izmir (12:a) och Sakaryaspor (16:e) förlorade med 2-7 (!) senast. I Bucaspors fall får det anses som extra märkligt då laget ledde med 2-0 i halvtid för att sedan släppa in sju (!) mål i andra halvlek. Båda lagen både gör mål och släpper in mål vilket bådar gott för överspelet. Bucaspor Izmir har åtta raka ligamatcher över 2.5 mål och de tre senaste har dessutom gått över 3.5 mål. Emre Güral (15/7 ligamål) och Abdulkadir Özgen (18/9 ligamål) är de som framförallt gör målen. Sakaryaspor har gått över 2.5 mål i fem av de sex senaste ligamatcherna. Fyra av dessa har även gått över 3.5 mål.

De två första singlarna spelas med medelinsatser medan den tredje singeln spelas med låg insats. Spelstopp 19.00 men matcherna finns som livespel @ bl.a. Bet365.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ballack (+5)

Senast redigerad av soulman den 2012-02-06 klockan 17:57.
soulman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td