Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-03-23, 23:15   #1
 
Reg.datum: mar 2012
Inlägg: 1
Sharp$: 91

FotbollsGuden rekar
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

2012-03-24 RCD Mallorca - FC Barcelona (Fotboll)



Datum: 2012-03-24
Tid: 18:00
Sport: Fotboll
Land: Spanien
Liga: Fotboll
Match: RCD Mallorca - FC Barcelona
Period: ft

Spel: RCD Mallorca +2
Insats: 10.00
Odds: 2.150
Bolag:

Motivering:
Jättefina odds i denna match, magkänslan skriker; tryck av! Det blir TVÅ spel här. Se det andra längst ner.

Ska försöka hålla det så "kort" och precist som möjligt. Även om det blir svårt. Jag ser enorma möjligheter för hemmalaget, till att inte enbart störa Barcelona i denna match men utan till att ta poäng och kanske t.o.m. vinna. Ja ni hörde rätt! Varför?

1. FORMEN HOS ÖBORNA ÄR BRA
Mallorca har gått riktigt bra på senare tid. Man är obesegrat sedan fyra matcher tillbaka. Man har börjat hitta målet, vilket har varit det stora problemet denna säsong. Självförtroendet är äntligen där och det är viktigt inför en sådan här match.

2.RENÄSSANSEN EFTER FÖRLUSTEN MOT REAL MADRID
Sedan förlusten mot Real Madrid hemma den 14:e januari, när laget förtjänade att få med sig minst en pinne mot giganterna så har spelarna med sin tränare förstått hur bra dom egentligen är. Hemmafacit sedan den insikten är tre segrar och en oavgjord. Och då har man slagit bra lag som Atletico de Madrid, Real Betis och Villarreal.

3. ATT SPELA PÅ EN ÅKER
Mallorcas hemmagräs är uselt. Under all kritik. Detta kommer missgynna Barcelona bollrullande och samtidigt gynna det något mer raka spel som Mallorca spelar. Detta kommer gynna Mallorca på ett annat sätt, nämligen i den fysiska aspekten, där hemmalaget är betydligt starkare, hårdare och mindre naivt. Detta kommer också missgynna Leo Messi och allt som kan missgynna honom är till en stor fördel för motståndarna. Barcelona kan bara spela på ett sätt, genom att rulla boll så mycket som möjligt och det (ensidigheten) kommer vara till en stor nackdel på denna plan.

4. JOAQUIN CAPARROS OCH MALLORCA VET HUR MAN STÖR BARCELONA
Joaquín Caparrós (tränaren i hemmalaget) har slagit Barcelona sedan tidigare när han tränade Athletic Bilbao. Mallorca har under de senaste åren haft förmågan och DÅ OCH DÅ störa Barcelona ordentligt. Visserligen förlorade man förra årets båda möten ganska så enkelt men då vare Mallorca inte ett lag att känna igen. Mallorca var ett mycket sämre lag förra säsongen än det lag vi ser för tillfället.

Annars har mötena mellan dessa två lag varit mycket jämna och tuffa:

2010-10-03 Barcelona FC RCD Mallorca 1-1
2010-03-27 RCD Mallorca Barcelona FC 0-1
2009-11-07 Barcelona FC RCD Mallorca 4-2
2009-05-17 RCD Mallorca Barcelona FC 2-1
2009-01-03 Barcelona FC RCD Mallorca 3-1
2008-05-11 Barcelona FC RCD Mallorca 2-3

Copa del Rey
2009-03-04 RCD Mallorca Barcelona FC 1-1
2009-02-05 Barcelona FC RCD Mallorca 2-0

5. SKADOR* HOS FCB OCH MILAN-FOKUS
FCB har förvisso fått lite vittring på ligan igen efter Real Madrids poängtapp men magkänslan säger att dom kommer slappna av något och underskatta Mallorca. Samtidigt som FCB har porblem med skador och backlinjen och samtidigt som ett mycket viktigare möte väntar bara några dagar efter denna match, nämligen stormötet mot Milan i Champions League. Det kommer ske STORA förändringar i backlinjen och detta kommer skaka Barcelonas grundspel tror jag. När dom nu eventuellt blir tvungna att ställa ut två ganska begränsade ytterbackar, speciellt i offensiven (kan bli lite vad som helst, Puyol, Muniesa eller Montoya).

Ett skadedrabbat Barcelona där Pep Guardiola säkert också kommer ställa över någon spelare till (med tanke på Milan matchen så vill han inte riskera fler skador) är ett Barcelona som helt plötsligt tappar flera snäpp. Skulle man även inte vara inställda på en TUFF och HÅRD match,samtidigt som tankarna är på Milan-matchen så kommer Mallorca att få med sig poäng i denna fight. Dom kommer i alla fall att ha världens chans.

*Skadade/Borta från spel: Alves, Abidal och Adriano. (Villa sedan långt tidigare)

6. BARCELONA HAR REDAN FÖRLORAT 16 POÄNG PÅ BORTAPLAN OCH I LIGASPELET
-

Mallorca truppen är så gott som den bästa möjliga. (Tejera är ett miniavbräck)

Andra spelet:
2012-03-24 18:00FotbollRCD Mallorca vs FC Barcelona +1 FT 6 4.350
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Wanghao (+10), Soap (+5), linusiuz (+2), Jinx (+10)

Senast redigerad av FotbollsGuden den 2012-03-24 klockan 00:00.
FotbollsGuden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td