Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-04-16, 10:27   #1
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 18
Sharp$: 286


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Dynamo Dresden - Fortuna Dusseldorf borteseier


Serie: Tysk 2. Bundesliga
Spill: B
Bookie: Betsafe, Unibet, Expekt, Nordicbet
Odds: 2
Innsats: 2 Units
Spillestopp: Mandag 16/4. Kl 20:15

Dynamo Dresden har ikke noe å spille for lenger, der de ligger midt på tabellen på 9. plass med 37 poeng, og 10 poeng klaring til kvalikplassen for nedrykk. Fortuna Dusseldorf derimot har alt å spille for da de med seier i denne kampen klatrer opp på 3. plass på tabellen som gir kvalik for opprykk. Dusseldorf bør derfor ha klart størst motivasjon for å vinne her. Dusseldorfs mange uavgjorte bortekamper utgjør en viss fare for spillet, men de bør vinne denne siden de møter lag på øverste del av tabellen i de 3 gjenstående kampene. (Bl,a Ligaleder G Furth på bortebane i nest siste kampen).

Formtabell siste 6 kamper:
Dresden 1 2 3 3:8
Dusseldorf 2 3 1 7:5

Tabellstatus
Dresden hjemme 6 5 4 27:19
Dusseldorf borte 5 8 2 27:15

Det er hele 20 poeng mellom lagene, så det skal være kvalitetsforsjell. Dusseldorf har best form av de to og har klart mest å spille for i sesongavslutningen. Minuset for spillet er Dusseldorfs hele 8 uavgjorte på bortebane.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
rmokvist (+1)
Plusskonto är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td