Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-05-17, 16:41   #1
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 719
Sharp$: 5947
Standard

Fotboll 17 maj


Följande singel spelas i rumänska Liga I:

Pandurii Târgu Jiu-Petrolul Ploiesti fler än 2.5 mål 2.00@Unibet

Det här är ett möte mellan ligaåttan Pandurii Târgu Jiu och ligatolvan Petrolul Ploiesti. Det återstår två omgångar av Liga I och båda lagen ligger på säker mark och har således inte något annat än äran att spela för. Pandurii Târgu Jiu spelar offensiv fotboll medan formlaget Petrolul Ploiesti gillar att spela på kontring. Båda lagen förfogar över bra anfallare men deras defensiv får man sätta frågetecken för.

Pandurii Târgu Jius tre senaste ligamatcher har gått över 2.5 mål. Senast spelade laget 2-2 borta mot Rapid Bukarest (4:a) och i den matchen svarade anfallaren Valentin Lemnaru (32/8 ligamål) för lagets båda mål. Pandurii Târgu Jiu har gjort mål i fyra raka hemmamatcher i ligaspelet. Man spelar som sagt anfallsfotboll och jag tror att dagens match inte kommer att bli något undantag. Det här är också lagets sista hemmamatch för den här säsongen i ligaspelet och jag tror att de vill visa sig "on the bright side".

Petrolul Ploiesti visar form med tre raka vinster. Senast blev det vinst med 4-0 hemma mot Gaz Metan Medias (11:a) och i bortamatchen före vann laget med 2-1 mot Targu Mures (15:e). Petrolul Ploiesti har fem raka ligamatcher över 2.5 mål. Lagets målform är som sagt i zenit och Petrolul Ploiesti har gjort mål i tolv raka ligamatcher. Tunisiske anfallaren Hamza Younès (13/12 ligamål) visar knallfrom och har gjort mål i åtta av de nio senaste ligamatcherna. Fem av dessa har gjorts i de fyra senaste ligamatcherna.

Singeln spelas med ganska hög insats. Spelstopp 18.00 men matchen finns också som livespel @ bl.a. Bet365.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KP (+4)

Senast redigerad av soulman den 2012-05-17 klockan 16:55.
soulman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td