Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-11-30, 14:05   #1
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 719
Sharp$: 5947
Standard

Fotboll 30 november


Följande singlar spelas i ryska Premier League:

FK Krasnodar-Kuban Krasnodar tid för första målet 1:a till 30:e minuten 1.90@Expekt
FK Krasnodar-Kuban Krasnodar fler än 2.5 mål 2.05@Bet365

Lokalderby här så hemmaplansfördelen gäller inte då båda lagen använder den här arenan och om den gäller så gäller den för båda lagen. Störst stöd från läktaran får iallafall Kuban Krasnodar som också vunnit de tre senaste inbördes mötena i liga och cup.

Ligatian FK Krasnodar har tagit 19 av 22 poäng på hemmaplan. Laget spelar en anfallsfotboll. I de två senaste ligamatcherna har laget förlorat med 3-2 borta mot Lokomotiv Moskva samt 3-0 hemma mot Terek Groznyi. I båda matcherna har det blivit mål, tre respektive två, inom den första halvtimmen. Bäste målgöraren Yura Movsysyan (13/9 ligamål) såldes idag till Spartak Moskva. Han har emellertid inte spelat för FK Krasnodar på över en månad så det är inget nytt. Sverigebekantingen Wanderson (9/5 ligamål) har istället ersatt på ett bra sätt och visar målform. Defensive centrale mittfältaren Drincic (16/1 ligamål) saknas.

Ligafemman Kuban Krasnodar visar ligaform med sex vinster på de åtta senaste ligamatcherna. Senast blev det vinst med 4-1 borta mot Krylia Soveta Samara och i matchen före blev också vinst men då med 3-0 hemma mot Mordovia Saransk. I båda matcherna har det blivit två mål inom den första halvtimmen. Lagets fyra senaste ligamatcher har gått över 2.5 mål och anfallaren Ibrahima Baldé (12/5 ligamål) visar målform. Målform visar också offensive mittfältaren Araz Özbiliz (13/6 ligamål). Laget saknar endast mittbacken Zelao (10/0).

Den första singeln spelas med ganska hög insats medan den andra singeln spelas med medlinsats. Spelstopp 15.15 men matchen finns också som livespel @ Bet365 och Expekt.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
fxstc98 (+10)

Senast redigerad av soulman den 2012-11-30 klockan 14:20.
soulman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td