Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-03-02, 19:30   #1
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

2/3 Kl 20:45 Montrose - Albion (Scottish Third Division)


Match: Montrose - Albion Rovers
Spel: Albion Rovers-0,5
Insats: 3u
Odds: 2.05
Bookie: Bet365

Efter debaclet i Hollands Jupiler League tar jag och Betongbarn nya tag och har hittat en match i Scottish Third Division som vi tycker har spelvärde.

Jumboplacerade Montrose tar emot 7:e placerade Albion Rovers hemma. Montrose gör sin absolut sämsta säsong på många år, faktum är att Albion Rovers senast hade en högre slutposition än Montrose i serien säsongen 2006/2007. Montrose hade till och med en 3:e plats och ett kval upp till 2:an så sent som för två säsonger sedan.

I år dock har man tagit 1 seger och 6 oavgjorda och förlorat hela 15 gånger! 16 mål framåt har det blivit och 41 i bakåt.

Ikväll saknar Montrose en av sina anfallare, Gemmel som gjort 1 mål. På topp förlitar man sig på Tosh, 36, som gjort 5 mål på sina 6 starter och är bäst i laget på det.

Albion saknar Paul Tyrrell, Steven McKeown, Paul McLeod, Marc McCusker and Marc Pollock.

Enligt oss ör Tyrell med sina 19 starter ett avbräck på mitten, McKeown rotation, McCusker inhoppare, Polock tredjevalet i anfellet och McCleod obetydlig.

Ett avbräck på Tyrell, men truppen har flera rotationspelare på mitten och det bör kunna gå iaf.

Albion har 3 hängmatcher och fortfarande chans på kvalspel upp till 2:an. Montrose ligger totalt sist och kan inte åka ur eller avancera om man inte gör något sjukt sista 10 matcherna. De spelar som mest för hedern.

Inbördes möten ger vi inte mycket för då Montrose är klart sämre än på länge, samt att Albion i vilket fall har statistiken på sin sida.

Låg insats testas.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td