Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-08-23, 20:35   #1
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 207
Sharp$: 543
Standard

Elitettan Sirius-Eskilstuna United (Dam) 24/8 15:00


Bet : Eskilstuna United att vinna (2) till oddset 2,60 hos Nordicbet
Insats : 3/10

Så har det blivit dags för en vinna eller försvinna match för Sirius damer. Man inledde säsongen fantastiskt och låg länge på uppflyttningsplats till allsvenskan. Men efter sommaruppehållet har något hänt med laget,uselt och ineffektivt spel har gjort att man halkat efter ordentligt. Senaste hemmamatchen mot Öster (0-1) var en uppvisning i ineffektivitet.

Skadeläget har dock ljusnat och den enda som är borta är F19 landslagsspelaren Fanny Andersson (Rit-Olas dotter).

Dock med tanke på hur spelet har sett ut de senaste matcherna tycker jag att det är konstigt att spelbolagen har Sirius som favorit. Eskilstuna har gått som tåget efter hemmaförlusten mot Sirius och har inte förlorat på 14 raka matcher. Tyvärr tror jag inte att man gör det i morgon heller och slår spiken i uppflyttningskistan för Sirius.

2,60 är ett väldigt bra odds och går in med en medelinsats!

Lycka till ni som ryggar!
U-town är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td