Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-04-23, 20:55   #1
 
Rilles avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Örebro län
Inlägg: 207
Sharp$: 436


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Info 2010-04-24 20:45 Palermo - AC Milan


2010-04-24 20:45 Palermo - AC Milan

Palermo lär ha gått stärkta efter matchen mot Cagliari, trotts att deras första halvlek var usel, så spelade man upp sig i 2andra halvlek och visade på riktigt mycket kämpar glöd när man hämtar upp 2-0 underläge på 8 minuter. Matchbilden vart en annan till fördel för palermo när man efter cirka 60 minuter tog in Miccoli som även gjorde ena målet och låg bakom det andra. Vilket visar på hur beroende man är av denna spelare.
Palermos bortaspel har inte varit det bästa, man har förlorat 9 matcher – 5 oavgjorda och 3 segrar borta. Hemma är man ett helt annat lag och vinner 12 matcher – 5 oavgjorda och 0 förluster. Sampdoria har fjärdeplatsen just nu och Palermo kommer få kämpa för att ta tillbaka den.
Nästa match är mot Milan som inte alls känns stabila för tillfället. Verkar ha grymt svårt att avgöra matcherna och man har fiskat upp 3 oavgjorda, 2 förluster och en vinst på de 6 sensate matcherna. Det som fattas i Milan är någon som kan avgjöra matcherna nu när Pato inte är med, Boriello är en bra spelare men håller inte som ensam forward och Seedorf, Dino glänser ibland, men håller inte så hög nivå i alla matcher som milan skulle behöva. Huntelaar har varit rent ut sagt usel i de matcherna jag sätt honom. Mancini ska ha varit urusel i matchen mot sampdoria och vart utbytt.
Man mittbacken Daniel Bonera utvisad och kommer vara avstängd mot Palermo, även Boriello är borta pga ett gäng gula kort.
Försvaret ska ha varit under all kritik mot Sampdoria. Flera nyckelspelare i försvaret (Nesta och Favalli) var borta inför matchen.
Dessutom fick ambrosini utgå med en förmodlig skada och istället för att flytta ner honom i defensiven fick backlinjen formeras följande: Zambrotta, Oddo, Silva, Antonini inte så imponerande.

Lite punkter

*Motivation:
Palermo jagar 4e platsen som de nu är två poäng ifrån. Bör vara super taggade.
Milan har en chans att vinna ligan, men den är så osanorlik så laget om de är realister har insätt det omöjliga. De är dock 7 poäng ner fjärde platsen och borde kanske oroa sig lite för att tappa allt för mycket.

*Skador
Milan har massor utav skador och backlinjen som försvagades mot Sampdoria är även inför denna match svag.
Saknas gör Beckham, Onyewu, Nesta, Pato, Favalli, Kaladze, Borriello, Bonera, Ambrosini förmodligen även abate och flamini.
Backlinjen: Zambrotta, Oddo, Silva, Antonini förväntas starta och det är inget vidare.
Framåt är det även här tunt: Gattuso, Pirlo; Seedorf; Mancini, Huntelaar, Ronaldinho. Där ingen direkt har imponerat de senaste matcherna.

Palermo: osäkert kring Bovo olika källor gör gällande att han kommer spela andra att han fortfarande är skadad. Goian blev avstängd förra matchen. Miccoli är med i startelvan igen.


* Stats
› Palermo home: 12-5-0 30-12
› Palermo form: 2-3-1 11-9 (6 sensate matcherna)
› Home form: 5-1-0 13-5 (6 sensate matcherna)

› AC Milan away: 8-5-4 22-15
› AC Milan form: 1-3-2 8-9 (6 sensate matcherna)
› Away form: 3-1-2 8-6 (6 sensate matcherna)

Palermo playing against offensively average awayteams the current season. [won 6/ 7
AC Milan playing against teams with average form the last 6 matches the current season. [won 10/ 14


* Mentalt
Milan är just nu ett förlorande lag, många spelare borta från matchen, befinner sig nånstanns mitt i mellan 4-2-1 platsen, borde spela för o inte tappa mer poäng, då man bara har svåra matcher kvar. Men situationen känns ganska hopplös, jag tror inte det där riktiga ”go get them” känslan finns i klubben just nu. Leonardo har dock gått ut och krävt en seger och topp spel inför morgondagen, kanske kan motivera spelarna ändå.

Palermo hämtade upp ett två noll underläge mot Cagliari borta förra helgen och bör kunna rida på boosten fortfarande. Tränaren går ut och varnar för att milan inte kommer bli en lätt match (!).


Riktigt skadeskjutet milan med många bra spelare borta och en backlinje som ser skit ut. Ändå får man höja ett varningens finger för kryss chansen, Milan har brytigts ner och kan mycket väl gilla att vara underdog inför denna match, kanske lyckas Leonardo att dunka liv i gubbarna. Och spelar Palermo som man gjorde första halvlek mot Cagliari så är man fuckade, men nu har man hemmaplan och där brukar man prestera.
Det är ju absolut fördel Palermo, lite sur över oddset på en rak 1a, tycker det borde ha varit högre, det har droppat en del sen i början på veckan. Kanske är värdet på Milan? Står ju i över 4 hos vissa bolag???

Övrigt
Domare för matchen är Andrea Romeo som dömt 13 matcher i serie a och delat ut 49 gula kort. Dvs ganska snålt.
Palermo drar på sig 2.6 gula kort / hemmamatch
Milan 2.1 / bortamatch

2.1 bland de lägsta för bortalagen
2.6 strax över medel för ett hemmalag, detta i jämförelse med de andra serie a lagen.


Odds hämtade från bet 365
1 (Palermo -0.5) @ 1.875
X @ 3.75
2 @ 4.20
x2 @ 2.025
Under 5 gular kort @ 1.85

Några förslag?
Rille är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-04-23, 22:00   #2
 
Grizzlys avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 210
Sharp$: 0
Standard

Lite beroende på vad man kan få för odds så känns Palermo DNB lockande
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Grizzly är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2010-04-24, 08:01   #3
 
gentile91s avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 193
Sharp$: 0


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Palermo sjunker och har gjort det de senaste dagarna.
Fick till 1.925 för ett par dagar sen.
Bra info
__________________
I'm so clever, but clever ain't wise

CLAUDIO GENTILE
gentile91 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td