Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-10-05, 23:05   #1
 
Reg.datum: sep 2016
Inlägg: 81
Sharp$: 863
Standard

IFK Norrköping-Malmö FF


Raka ettan på Norrköping ligger just nu på 2.969 hos Pinnacle. Efter två dåliga insatser så är alltså IFK underdogs hemma på konstgräset där man innan förlusten mot Djurgården inte hade förlorat på över ett år. Oddsen är förmodligen oerhört färgade av 6-0-smällen borta mot AIK där IFK var ganska rejält försvagade. Har man redan Fjolusson, Blomqvist och Tkalcic borta så klarar man inte att tappa även Sjölund, Falk-Olander och Telo.
Jag köper inte att MFF ska vara favoriter på Östgötaportens konstgräs då IFK åter kan ställa ett starkt lag på banan och dessutom har fått ett landslagsuppehåll på sig att nollställa sig mentalt efter AIK-matchen.

Mot Djurgården gjorde man två mindre lyckade val i startuppställningen. Dagerståhl för Tekie på innermittfältet och Eliasson för Holmberg i anfallet. Följden blev att man saknade bollskicklighet på mitten för att kunna spela sig förbi Djurågrdens press och saknade tyngden framåt för att kunna spela upp direkt på forwards. Blev betydligt bättre när Tekie och Holmberg kom in. Kommer alltså inte att hända igen utan startuppställningen kommer troligen se ut så här:
Mv: Langer
Försvar: Wahlqvist, Ante Johansson, Falk-Olander/Dagerståhl, Telo.
Mittfält: Bärkroth, Sjölund, Tekie, Moberg-Karlsson
Fw: Sebbe Andersson och Kalle Holmberg

Tittar man på MFF så har dom också haft stora skadeproblem som man har klarat på ett bra sätt tack vare sin breda trupp. Christiansen och Rasmus Bengtsson verkar vara borta mot Norrköping medan Eikrem och Rosenberg har bra chanser att vara tillbaka. Framförallt Christiansen är ett stort tapp, men värdet anser jag ligga i att IFK Norrköping är underskattat efter två förluster trots att man varit snuskigt bra hemma senaste året.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
cochise (+1), fxstc98 (+25)
DonPablo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td