Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-09-22, 16:57   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 11
Sharp$: 24
Standard

Dagens fotboll.


Tjenare gott folk. Någon som har nå schyssta tipförslag på kvällens matcher? Själv tycker jag la liga bjuder på lite intressanta matcher att spela på. Tänker på Valencia - athletico.

Motivering: Jag tror formstarka Valencia fortsätter sin goda kurva. Athletico har inte besegrat Valencia på bortaplan sen säsongen 02-03 och diego forlans vm form försvinner allt mer med tiden samtidigt som även aguero, ujfalusi och tiago saknas. Blir en bra match men till oddsen 2.10 känns det helt klart värt att prova? 2u.

Är också sugen att spela på matchen mellan zaragoza - Herculez. Herculez ligger på 3.75 och det innebär att experterna satt vinstchans till 26% Tror på runt 50% om inte mer. Herculez har startat riktigt imponerande och gjort mycket bra ifrån sig. Slår man barcelona borta med ett bra spel och försvar borde inte ett zaragoza som är lika dåliga som alltid vara något problem? 1u.
tubeno är inte uppkopplad   Ge poäng
Gammal 2010-09-22, 17:11   #2
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Du har ju diskussionen här https://www.sharps.se/forums/fotboll/...otboll-22-9-a/

Låser denna och hänvisar folket dit istället.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne



td