Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-03-31, 17:33   #1
Super Moderator
 
dellgrens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö
Inlägg: 1 163
Sharp$: 8661
Standard

2011-04-01 Lokomotiva Zagreb - RNK Split (1. HNL)



Datum: 2011-04-01
Tid: 16:00
Sport: Fotboll
Land: Kroatien
Liga: 1. HNL
Match: Lokomotiva Zagreb - RNK Split
Period: ft

Spel: RNK Split
Insats: Medel
Odds: 2.65
Bolag: bwin

Motivering:
Först och främst ska jag poängtera att RNK Split inte ska förväxlas med sin lite mer kända storebror Hajduk Split!

Det kroatiska fotbollsförbundet har beslutat att inför säsongen 2011/2012 banta ligan från 16 till 12 lag. Detta betyder att de lag som placerar sig på plats 12-16 åker ner till andradivisionen och vinnaren av 2. HNL får flyttas upp.

Hemmalaget Lokomotiva har en tung säsong bakom sig och med bara 8 omgångar kvar av 1. HNL så parkerar laget på en 14:e plats med fyra poäng upp till den säkra elfteplatsen.
Om man ser till förra säsongen är detta en katastrof för klubben då man summerade ligasäsongen med en stabil åttondeplats.
På bortaplan har man verkligen presterat riktigt dåligt med resultatet 2-2-7 men inte ens hemmaplan ger någon tygghet i år (4-3-4).
Formen ger inga smilgropar den heller. På de fem senaste matcherna har man mött fyra lag från den undre halvan av tabellen och enbart lyckats få med sig två kryss - övriga två är förluster. Mot seriefyran Inter Zapresic hemma åkte man på torsk med 2-4.
Värt att notera är att förre AIK-spelaren Walid Atta spelar i Lokomotiva och har startat de tre senaste matcherna.

När det gäller motståndet så är det årets stora överraskning i 1. HNL. RNK Split gick upp från andradivisionen inför denna säsong och ligger inför denna match på en tredjeplats i ligan vilket ger en plats i UEFA Europa League om man klarar av att behålla den. Så nog har man motivation så det räcker och blir över. Mot toppduon Dinamo Zagreb och Hajduk Split har man inget att göra så all fokus kommer att ligga på att försvara sin tredjeplats.
Split spelar ungefär lika bra på hemmaplan som på bortaplan och formen är det absolut inget fel på. 3 vinster på de fem senaste matcherna och lägg till det en förlust mot just storebror Hajduk Split.

Lagen har bara mött varandra en gång på de senare åren och det var matchen i Split i höstas som RNK vann med matchens enda mål.

Lokomotiva förlitar sig på en enda målskytt. Nino Bule på topp har gjort 9 mål för klubben denna säsong - vilket är hälften av klubbens totala målskörd.
RNK Split å andra sidan sprider ut målskyttet på flera spelare och har på så sätt fler möjligheter i anfallsspelet. Startduon Obilinovic och Golubovic har tillsammans gjort 9 mål men även mittfältarna Serdarudic (4 mål) och Bucan (3) har gott och väl bidragit till framgången.

Som de flesta ligor nere på Balkan kan det vara svårt att vinna på bortaplan men den kroatiska ligan är inte lika svår som exempelvis den bosniska. Det har visat sig vara klass mellan lagen i år och jag tror att RNK Split kommer kämpa benhårt för att behålla sin plats till EL. Ett lag som Lokomotiva är ett måste att besegra för att nå ut i Europa. Matchen kommer troligen bli målsnål men jag tror att Split vinner med matchens enda mål. Men 2.65 på bortalaget måste jag bara prova!

Lycka till om ni följer!
dellgren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td