Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-05-14, 12:51   #1
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 248
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2011-05-14 IFK Sunne - IK Arvika (Div 4 Värmland)



Datum: 2011-05-14
Tid: 15:00
Sport: Fotboll
Land: Sverige
Liga: Div 4 Värmland
Match: IFK Sunne - IK Arvika
Period: ft

Spel: 1X
Insats: 800
Odds: 1.56
Bolag: Nordicbet

Motivering:
IK Arvika kommer till Kolsvik med en förlust i baken efter seriepremiären. Arvika är alltid ett starkt lag i Div 4 men 0-0 hemma mot Skattkärr imponerade inte. De har inför säsongen värvat 3 brassar och är favorittippade som seriesegrare.

IFK Sunne då... De åkte ur 3:an förra säsongen då de hade väldigt mycket skador under hela säsongen. De har tappat en del spelare fast "Stommen" är kvar. Samtidigt som de har några väldigt lovande juniorer i truppen, bland annat en pojklandslagsspelare. IFK Sunne vann premiären borta mot KB Karlskoga 2 med 1-3 och har haft bra go i de senaste matcherna. De har några småskador inför dagens drabbning men de som går in istället försvagar inte Startelvan. Dock har de en väldigt stark mittback som startar men som haft känning senaste tiden. Men trots detta så anser jag att ett lag med många spelare som har högre divisioner i sig och en del unga talanger kommer att ta hem matchen.
Den raka ettan finns till 2.50, dock fegar jag ur och väljer det säkrare alternativet då Arvika är ett bra lag och Sunne har några skador, dagens spel blir 1X till 1.56 .. Ett överodds, då jag har enormt svårt att se Arvika slå Sunne på hemmaplan mer än 1 av 3 möten. Tror inte Nordicbet har riktigt koll på ligan än utan går på att Arvika var favorittippade innan matchen, och givetvis kommer de vara med i toppen på serien, Men de poängen kommer inte idag.

Lycka till alla som väljer att rygga!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Boone (+10)
Tallroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-05-14, 18:35   #2
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 248
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Matchen slutade 0-0.
Hoppas att det var någon som ryggade!
Tallroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td