Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2011-06-26, 23:42   #1
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 119
Sharp$: 449

albygårlös
Stats: 15 - 15 - 0
ROI: 115.51%
Vinstprocent: 50.00%

Standard

2011-06-27 Elfsborg - Syrianska FC (Allsvenskan)



Datum: 2011-06-27
Tid: 19:00
Sport: Fotboll
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Match: Elfsborg - Syrianska FC
Period: ft

Spel: Under 2.5
Insats: 200
Odds: 2.20
Bolag: Unibet

Motivering:
Syrianska imponerade stort senast mot Mjällby, där man som nykomling hade ett bollinnehav på 60 % mot ett till synes mer erfaret lag. Man har lyckats etablera sig en aning i allsvenskan, med lite småskrällar här och var. 15 poäng och bara få poäng ner till nedflyttningsstrecket. Endast 15 insläppta mål för Syrianska, vilket skulle placera de på en 6:e plats vid frågan om minst insläppta mål i allsvenskan, vilket får ses som imponerande för nykomlingarna. Det mindre imponerande är målskörden, som är 3:dje sämst i allsvenskan, där halmstad och mjällby är sämst. Anfallet har påverkats p.g.a Ijeh's till synes misslyckade säsong, fåtal mål och onödiga varningar samt endel oturliga skador. Man har inte flytet, men sett till förra matchen har man definitivt nånting på gång. Man försöker hålla mer i bollen, och är faktiskt ofta det bollförande laget, fast ofta mot de på pappret, sämre lagen. Målet är inte att placera sig i toppen, målet är att stanna kvar i Allsvenskan, därför har laget också efter erfarenhet backat upp bussen totalt mot Allsvenskans absoluta topplag, därav har matcherna blivit målfattiga. Syrianska tycks få en nytändning, en motivation, så fort de möter toppskiktet, vilket resulterar i att man presterat "över sin förmåga", där man lyckats plocka kryss eller varit nära kryss där många förväntat sig en mer eller mindre utplöjning.
Elfsborg bör dock kunna skaka om försvaret förr eller senare, men kan verkligen inte se att man kör över Syrianska totalt, parallellt med att jag inte ser att Syrianska nätar på Elfsborg. Syrianskas möten med toppskiktet:

VS Malmö: 0:0
VS Kalmar 0:2
VS Helsingborg 0:1

Jag tror att matchen idag kommer att ha samma prägel, spel mot ett mål, grisfotboll, och ett jäktande efter det där krysset för Syrianska. Elfsborg är ett för skickligt lag för att bli besegrade, men jag tror man kommer få det tufft med Syrianskas antitaktik, smått inspirerat av Rubin Kazans "buss" framför Barcelona i C-league gruppspelet(överdriven jmförelse but you get my point).

Syrianskas uppställning: Miller- Perreira, Elia, Ristic, Özdemirok- Saleh, Barsom, Touma , Felic, Zatara, Ijeh

Möjliga Ers. Frealdsson, George, Saglik, Oyal, Etie, Michel, Mete

Hittade inga skador eller dylikt.

Har inte orket att skriva Elfsborgs lina.

Under 2.5 till 2.20 känns definitivt som ett överodds och prövas därför, lycka till ni som ryggar, och ber om ursäkt för en mindre utförlig och dispositionslös rek, är väldigt trött. Spelas med måttlig insats.

Senast redigerad av alby18 den 2011-06-26 klockan 23:53.
alby18 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2011-06-26, 23:56   #2
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 80
Sharp$: 1310
Standard

Under 2.5 finns till 2.20 på bet365 mfl. Finns även under 2.75 till 2.02 på bet365
lottolars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td