Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-06-08, 15:11   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Vägen tillbaka efter fiaskot!



Vägen tillbaka efter fiaskot

Det var upplagt för folkfest. Det skulle bli den sommar vi alla förväntat oss. Confederations Cup året innan lektes hem när man i finalen spöade Spanien med hela 3-0. Långtidsspelet att plocka hem landets 6e VM titel klickades till 4 gånger kapitalet. Solklara favoriter med andra ord.

Man plockade ut sin trupp med spelare från alla möjliga världsklubbar som bl.a. Barcelona, Chelsea, Juventus, Bayern München, Paris Saint Germain, Real Madrid för att nämna några. Det var inga dåliga bollirare, och det var dessa som förväntades att åter bära hem en VM buckla till nationen. Även om kritiker menade på att lagbygget var aningen felbalanserat, och att det mesta skulle stå att kretsa kring en viss spelare, fanns det ingenting annat än guld som kunde göra fansen nöjda. Allting annat är ett stort misslyckande.

Man är den ända nationen i världen som har kvalificerat sig till de samtliga 20 VM turneringarna, och är faktiskt det land som vårat kära Blågult har mött flest gånger i VM sammanhang.

”Jogo Bonito”, ropar fansen. Man vill inte ha några defensivt, europeiskt liknande, 1-0 segrar då man backar hem och försvarar en ledning. Det ska vara lek, anfallsinriktat och tekniskt bollspelande. Så kallad ”sambafotboll”. Något som tränaren, Carlos Caetano Bledorn Verri, eller ”Dunga” som han kallas, misslyckades med under VM på hemmaplan.

Ja, om ni inte redan listat ut vilket land vi pratar om så är det givetvis Seleção. Confederação Brasileira de Futebol. Sambafotbollens hemland Brasilien naturligtvis. VM 2014 spelades på hemmaplan, på 12 olika orter. Där ibland Rio de Janeiro, São Paulo och Fortaleza för att nämna
några.

Det är svårt att inte minnas Brassarnas uttåg. Kritikerna hade rätt, då Neymar i kvartsfinalen ådrog sig en kotfraktur. Inte nog med det, lagkaptenen och PSG-stjärnan Thiago Silva skulle i samma
match dra på sig ett till gult kort och således inte heller kunna medverka i vad som skulle bli ett av landets största fiaskon.

Vi var framme vid semifinalen, och det var med blandade känslor hos fansen om huruvida man skulle klara sig utan de två stora stjärnorna. De flesta såg ändå med optimistiska ögon på de Brasilianska möjligheterna. Man ställdes mot de blivande världsmästarna Tyskland, som fullkomligt sopade rent. Den tyska maskinen gjorde ett tidigt ledningsmål, och stod sedan för fyra till på sex minuter i mitten på första halvlek. Matchen var alltså redan avgjord, och slutresultatet kunde sedan skrivas hela 7-1. Det var fullkomligt kaos, och det såg ut som män mot pojkar.

Vägen tillbaka

Efter fiaskot, och förnedringen på hemmaplan 2014, började ”vägen tillbaka”. Nu skulle en ny lång kvalserie inledas, och det var med låg moral, ett hånat och utskällt Brasiliansk landslag. Copa America 2016 skulle bli ett nytt fiasko, och det Brasilianska förbundet fick nog, och skickade Dunga med huvudet före. Ersättaren skulle heta Adenor Leonardo Bacchi. Tite, som han också kallas, tog nationen med storm när de tog 7 raka vinster och fullkomligt slaktade sin kvalgrupp. Lag som Argentina och Uruguay fick känna på den gamla, klassiska sambafotbollen, och blickarna var nu riktade mot VM 2018 i Ryssland där man nu åter, med all rätt, är stora favoriter.

Sommarens VM upplaga av det brasilianska landslaget känns betydligt mer välbalanserat än senast. En trolig startelva kan komma att se ut som följande:

Alisson
Dani Alves, Marquinhos, Miranda, Marcelo
Paulinho, Renato Augusto, Casemiro
Philippe Coutinho, Gabriel Jesus, Neymar.



Notera att man alltså inte har plats för världsstjärnor som Thiago Silva eller Roberto Firmino. Truppen är ruskigt stark, och spelare som Gabriel Jesus, som 2014 var lite valpig, har nu mognat och levererat hysteriskt i succélaget Manchester City denna säsong. Givetvis är Neymar den stora stjärnan, men man är däremot förhoppningsvis inte lika beroende av PSG stjärnan denna gång, som faktiskt dras med en fotskada. Det är lite oroligt huruvida den kommer hålla för spel. Skulle så vara fallet har man det betydligt stabilare ställt denna gång, och kommer med största sannolikhet inte upprepa 2014 års fiasko.


__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
coolmanriver (+10)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-06-10, 08:49   #2
 
Stryktips3s avatar
 
Reg.datum: okt 2017
Inlägg: 43
Sharp$: 167
Standard

Kommentar på truppen: Dani Alves är ruled out sedan länge, ersätts med all sannolikhet av Danilo som starter.

Marquinhos har troligen tappat sin startplats till kollegan Thiago Silva, som verkar ha återfått förtroendet från Tite enligt Brasilianska medier.

Mittfältet är svårt, och även om Paulinho, Augusto och Casemiro bör starta så måste Willian in någonstans känns det som. Ska bli spännande att se hur de ställer upp.

Ett mittfält med de tre nämnda ovan känns lite väl defensivt

Senast redigerad av Stryktips3 den 2018-06-10 klockan 08:51.
Stryktips3 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td