Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-07-15, 01:24   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

VM Dag 25! (15/7)




Belgien blev värdiga bronsmedaljörer och var även det klart bättre laget när matchen mot England spelades under lördagen. 2-0 skrevs siffrorna till efter mål av Meunier och Hazard. Även om England hade en hyfsat positiv period i andra halvlek när de låg under med 1-0 var det aldrig någon fara på taket för det belgiska laget. Nyblivna bronsmedaljörerna har slagit ut Brasilien på sin väg och förlorade endast en match, den mot Frankrike i semifinalen. England gjorde inget större väsen av sig under VM, utan det var väl mest i matchen mot Sverige där de verkligen lyckades. Tunisien och Panama imponerar inte och det blev förlust mot Belgien i gruppspelet. De tog sig vidare på straffar mot Colombia i åttondelen och fick tacka för sig efter en förlängning mot Kroatien. En fjärdeplats är ändå starkt för England som dock inte räknar något annat än guld. Vi gratulerar åtminstone stjärnlaget Belgien till bronsmedaljen även om de kanske var värda en medalj av ädlare valör.

63 matcher har spelats i detta VM som just nu känns som det flugit förbi. Ska vi verkligen behöva vänta nästan fyra och ett halvt år innan det ska bli spel i Qatar? Vi springer inte händelserna i förväg utan fokuserar först och främst på den stora matchen som är världens största sportevenemang. VM-final i fotboll! Frankrike mot Kroatien och oavsett vilka som lyfter bucklan om söndagskvällen är de värdiga vinnare. Två lag som totalt har imponerat match efter match och levererar när det väl behövs. Det där lilla extra som är så viktigt för att kunna avancera sig igenom sex matcher och få spela den sjunde och stora matchen. Enligt traditionen kommer Frankrike att vinna, eller ska mystiken kring VM minska en smula, och vi får ett nytt land som världsmästare? 17.00 är det avspark och nu håller vi tummarna för en bra fotbollsmatch.



Match: Frankrike - Kroatien

Datum: 15 juli
Tid: 17.00
Arena: Luzjnikistadion, Moskva
Odds: 1.90 – 3.15 – 4.75

Kort info om Frankrike:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Lloris – Hernandez, Umtiti, Varane, Pavard – Pogba, Kante – Matuidi, Griezmann, Mbappe – Giroud

En högst trolig startelva som de även startade med när de slog ut Belgien med 1-0 i semifinalen där de lyckades taktiskt väldigt bra att inte vara bollförande. Vägen fram till finalen har varit hyfsat bekväm för laget som nu är storfavoriter att ta hem guldet. Defensivt är det oerhört stabilt och de har hållit nollan i fyra av matcherna fram hit mot lag som bl a Peru, Uruguay och Belgien. Släppt in ett straffmål mot Australien samt tre bollar mot Argentina men den matchen var långt från vad någon hade förväntat sig. Besitter förutom ett stabilt försvar en enorm offensiv där Giroud trots hårt arbete som öppnat upp för övriga laget inte fått göra något mål ännu.

Kort info om Kroatien:
Ställer troligen upp med en 4-1-4-1 uppställning med följande spelare:

Subasic – Strinic, Vida, Lovren, Vrsaljko – Brozovic – Perisic, Rakitic, Modric, Rebic – Mandzukic

Också en väldigt trolig elva som även startade i semifinalen där de slog ut England med 2-1 efter förlängning. Ändrar om lite taktiskt lutar det åt där de kör med en defensiv mittfältare bara i Brozovic som kommer få slita hårt. Besitter framför allt en stark offensiv med kanske bästa mittfältet i hela VM och det är här all tilltro måste ligga om det här ska avgöras innan de spelat i 120 minuter. I gruppspelet släppte de endast in ett mål och det med reservlaget mot Island trots både Nigeria och Argentina i övriga gruppspelsmatcher. Annars har vägen i slutspelet varit tung där de fått spela tre matcher med förlängning och förr eller senare borde det sitta lite i kroppen. Deras ”obligatoriska” plattmatch gjorde de dock mot Danmark så den är avklarad. Modric var en av två spelare jag utsåg till att kunna bli VM:S bästa spelare och det till 150 i odds. Nu inför finalen ger han runt tre gånger pengarna. Vinner Kroatien kommer han att få priset men borde ligga bra till oavsett. Mycket hänger på det fysiska här.

Analys av matchen:
Jag ser framför mig en riktigt bra match faktiskt. Jag inte tror det blir en defensiv och tråkig match där lagen kommer prioritera det defensiva in i absurdum. Sen kommer det så klart inte bli den öppna match där det slutar 4-3 till ett av lagen. Fullt fokus från två lag där fransmännen kommer ligga rätt i sina positioner och lita mycket på snabba omställningar där framför allt Mbappe är den som har snabbheten för att göra livet surt i den kroatiska backlinjen.

För kroaterna är det extremt viktigt att hålla huvudet högt och jag ser inga tendenser till att de inte ska göra det igen. Laget är annars de som kan hänga lite med huvudet med gnäll och negativ energi som följd, men laget känns oerhört stabilt med tränaren Zlatko Dalic som fått ordning på det här laget på kort tid då han tillträdde inför sista gruppspelsmatchen borta mot Ukraina i kvalet till VM.

Mycket lutar åt en 0-0 eller 1-1 match med bra spel då det finns tillräcklig moral i bägge lagen för att komma tillbaka efter ett underläge. Frågan är dock om Kroatien kommer satsa för ett avgörande genom mycket löpningar i offensiven med tanke på att de redan har tre förlängningar i rad. Med tanke på att det är final så kommer energin finnas där på ett sätt eller annat och det ska bli intressant att se om Kroatien kan utnyttja sin högersida med Vrsaljko i anfallet för att göra det surt för Hernandez i franska backlinjen.

Frankrikes största anfallsvapen förutom vindsnabbe Mbappe så får jag säga att deras fasta situationer kommer bli något Kroatien måste se upp med så att de inte släpper inte ett liknande mål från Griezmann som de gjorde mot England när Trippier enkelt la in den i mål.

Om bara Kroatien orkar och inte drabbas av kramp i ett alltför tidigt skede vill jag faktiskt gå mot strömmen och säga att de kommer leverera här. Men så som flertalet spelare såg ut senast så kommer det bli långa minuter även om de skulle ha en ledning. Samtidigt fick de mycket extra energi senast när de väl presterade framåt så det här laget ska vi inte räkna ut trots att Frankrike är favoriter.

Extra information:
Det är lite småskavanker i bägge lagen på några spelare men annat vore märkligt efter flera tuffa matcher på kort tid där man ska prestera på topp match efter match. Inget som verkar hindra lagen att vara full förberedda.

Inga avstängningar då alla varningar raderades efter kvartsfinalen. Självklart heller inga kort som någon bryr sig om.

Frankrike har haft den sista gruppspelsmatchen mot Danmark som en vilomatch, samt har de haft tre dagars vila efter den matchen inför åttondelsfinalen. Efter åttondelen mot Argentina har de haft fem hela vilodagar inför kvartsfinalen mot Uruguay. Därefter tre hela vilodagar inför semifinalen mot Belgien samt ytterligare fyra hela vilodagar nu inför finalen.

Belgien har haft den sista gruppspelsmatchen mot Island som en vilomatch, samt har de haft fyra dagars vila efter den matchen inför åttondelsfinalen. Efter åttondelen mot Danmark har de haft fem hela vilodagar inför kvartsfinalen mot Ryssland. Därefter tre hela vilodagar inför semifinalen mot England samt ytterligare tre hela vilodagar nu inför finalen. Dock långa matcher och en vilodag mindre just inför finalen.

Lagen har mötts fem gånger och av dessa vann Frankrike de tre första (mellan -98 och -00) medan de två senaste slutat oavgjort. De har inte mötts sen 2011.

Spelförslag:
Troliga: Under 2.5 mål till 1.46 i odds.

Roliga: Mandzukic gör mål, Mbappe slår en målgivande pass och Vida får ett gult kort till 51.00 i odds.

Snöbollen: Fick ju inte med mig någon av snöbollarna men väljer att spela Kroatien vinner VM på straffsparkar till 10.00 i odds!

Askfaten: Matchen slutar oavgjort efter full tid till 3.15 i odds – Luka Modric får rött kort till 51.00 i odds.



__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2018-07-25, 23:18   #2
 
Reg.datum: maj 2018
Inlägg: 3
Sharp$: 216
Standard

Var en rätt rolig match att se.
HaMbUrGeRt1mE är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td