Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-02-20, 16:33   #1
 
Donalds avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Ort: West Coast
Inlägg: 1 148
Sharp$: 181


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Unibet - Riskfritt spel i mobilen 100 kr


Riskfritt lir på 100 kr om man inte spelat i mobilen tidigare. Kolla länken längst ned så inte villkor ändrats innan du lägger spel.

Erbjudande
Citat:
Har du aldrig tidigare spelat i mobilen har vi ett erbjudande för dig. Spela för minst 100 kr i mobilen på valfritt odds och vi betalar tillbaka 100 kr nästföljande dag om ditt spel går förlorat. Enkelt! Lägg ditt spel nu på m.unibet.com!
Regler och villkor
Spoiler:
Erbjudandet gäller endast det första spelet du lägger i mobilen. Man måste spela för minst 100 kr för att kvalificera sig för bonusen. Man får bara tillbaka pengarna om spelet går förlorat. Bonusen på 100 kr måste omsättas minst tre (3) gånger i oddslobbyn innan du kan göra ett uttag eller överföra pengarna till annan produkt. Bonusen betalas ut innan kl. 13.00 nästföljande dag för spel som är avgjorda mellan kl. 00.00 och 23.59 dagen innan. Unibet förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller avsluta kampanjen. Unibets generella regler och villkor gäller.


Länk
https://se.unibet.com/betting/articl...ntentId=111284
Donald är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td