Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-04-30, 11:35   #1
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

Scorecast (Man C vs Man U) erbj. @ NB 30/4


https://www.nordicbet.com/docs?conte...alse&ads=false

Om någon spelare blir utvisad i matchen återbetalar vi dig ditt första förlorade Scorecast-spel upp till 500 kronor. Om du inte spelat detta spel tidigare vill vi förtydliga. Ett lagt Scorecast-spel innebär en kombination av följande – den första målskytten i matchen samt rätta resultatet i matchen efter ordinarie tid.



Logga in på ditt konto, klicka på Insättning i toppen av navigeringsfältet och skriv in koden REDCARD i rutan för Bonuskod.

Gör ett Scorecast-spel på matchen mellan Man City och Man United måndagen den 30 april.

Om det delas ut ett rött kort i matchen och ditt första Scorecast-spel inte är ett vinstspel så återbetalar vi insatsen upp till 500 kronor!


Spoiler:
Regler och villkor

Det riskfria Scorecast-spelet är endast tillgängligt för kunder i samband med deras första spel på Manchester City mot Manchester United den 30 april 2012. Du kan spela såväl online och via mobilen.
Om ditt första Scorecast-spel inte är ett vinstspel samt om det blir en utvisning (rött kort) i matchen betalar vi tillbaka din insats upp till 50 kronor. Pengarna finns tillgängliga på ditt konto inom 24 timmar efter avslutad match.
Ett Scorecast-spel är en kombination av följande – första målskytt i matchen och rätt slutresultat i matchen. Såväl förste målgörare som matchresultatet måste vara helt rätt för att vadet ska räknas som vinstspel och ge intäkt. Scorecast ses som en all in-marknad, det är ingen återbetalning på spelare som inte startar eller som kommer in efter att första målet gjorts. Icke namngivna spelare räknas som vinnare om de gör första målet
Detta erbjudande gäller alla NordicBet kunder.
Allmänna regler och villkor gäller.
__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td