Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2012-06-24, 09:44   #1
 
Soaps avatar
 
Reg.datum: dec 2010
Ort: Det karga nord
Inlägg: 852
Sharp$: 1843
Standard

England - Italien 250 sek gratis livebet @ Bet365


http://www.bet365.com/extra/sv/promo...ree-bet-offer/


Gratisspel på England mot Italien

Efter att ha slutat på topp i grupp D tar sig England an Italien i kvartsfinalen av fotbolls-EM 2012 nu på söndag den 24 juni. För att öka på spänningen ytterligare anordnar vi ett gratisspelserbjudande.

Placera ett spel före matchstart på England mot Italien och vi belönar dig med ett gratis Liveoddsspel till samma värde under matchens gång.

För att kvalificera dig till ett gratis Liveoddsspel behöver du placera ett spel innan avspark och när matchen väl startat placerar du ytterligare ett spel på valfri Liveoddsmarknad. Skulle ditt FÖRSTA placerade Liveoddsspel gå förlorat återbetalar vi din insats, för det spelet, upp till det högsta insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart (max 250 kr*).

*eller motsvarande i annan valuta


Spoiler:

Dölj regler och villkor

Värdet på gratisspelet blir lika stort som insatsen på det största singelspelet kunden placerat före matchstart på England mot Italien i EM 2012, som spelas på söndag den 24 juni 2012, upp till maximalt 250 kr*.
Gratisspelet är det första singelspelet du placerar på Liveodds på England mot Italien i EM 2012 som spelas på söndag den 24 juni 2012.
Notera att "före matchstart" definieras som spel som placerats före avspark på England mot Italien i EM 2012 som spelas på söndag den 24 juni 2012. Liveodds är spel som placerats efter att avspark skett i matchen.
Spel måste betalas för och placeras på vanligt vis. Ifall ditt gratisspel går förlorat kommer din insats att betalas tillbaka till ditt konto inom två timmar från det att matchen avslutats. Största möjliga gratisspel per kund är 250 kr*.
Då fler än ett val görs på samma spelkupong för Liveodds räknas gratisspelet som det val som står först på spelkupongen.
Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter eget gottfinnande antingen fastställa spel enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspelen eller alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. Vi förbehåller oss även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att vi efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan vi krediterar någon form av bonus, gratisspel eller erbjudande till deras konto.
Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.
bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.
Detta erbjudande gäller inte för kunder som är bosatta i följande länder: Ryssland, Ukraina, Armenien, Vietnam, Vitryssland, Kroatien, Serbien, Litauen, Kazakstan, Lettland, Slovenien, Georgien, Moldavien, Makedonien, Rumänien, Polen, Portugal, Bulgarien, Tjeckien, Ungern, Slovakien, Kina, Taiwan.
Alla bet365's erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.

__________________
"I must inform you that your betting account has now been closed and no further business may be executed on your behalf. We would like to take this opportunity to thank you for your past custom."
Soap är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td