Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-05-28, 15:31   #1
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 1 489
Sharp$: 3466
Standard

@Nordicbet - 100 kronor i riskfritt LiveBet på Franska Öppna!


Hej kusagwa!

Franska Öppna mästerskapen i tennis är här! Och näst bäst efter att vara på plats i Paris är att spela i vår LiveBet. Speciellt när du kan göra det riskfritt!

Gör ett LiveBet på valfri match i årets Franska Öppna och om det är ett förlustspel så betalar vi tillbaka insatsen upp till 100 kronor.

För att ta del av erbjudandet behöver du bara skriva in koden GARROS2013 i rutan för bonuskod innan du vill göra ditt riskfria spel. Du kan göra ett singelspel eller låta det vara en del av ett kombinationsspelspel och du kan förstås spela såväl på webben som i mobilen. Det enda kravet i LiveBet är förstås att matchen du spelar på ska ha startat när du gör ditt spel.

Så se till att du inte gör ett dubbelfel och missar detta fina erbjudande!

Mer info: https://www.nordicbet.com/swe/sports...ench_open_may/
kusagwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td