Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-09-12, 22:05   #1
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 572
Sharp$: 4287
Standard

NordicBet - 250kr Riskfritt


Via mail fick jag detta, vid en snabb blick kan jag inte se den på sidan men någon annan kanske gör...


Citat:
Hej

Våra hockeylag har haft en försäsong på sig att slipa formen. Då är det väl inte mer än rätt att även du får börja säsongen på bästa sätt. Så vi dig ett riskfritt singelspel på ishockey på upp till 250 kronor!

Många hockeyfans hälsar Leksand tillbaka i högsta serien, Örebro är den andra spännande nykomlingen. Och Skellefteå har ett SM-guld att försvara. Som vanligt finns det massor att prata om när serien drar i gång med full omgång på lördag eftermiddag.

Gör ett singelspel på upp till 250 kronor, är det ett förlustspel så ger vi dig ett gratisspel på samma belopp på en annan match. Du kan göra ditt spel både i Sportsbook eller LiveBet och du kan förstås spela både i datorn och i mobilen. Och du, hittar du inget att spela på i svenska SHL så är det bra att veta att erbjudandet gäller all europeisk ishockey.

Använd bonuskoden ICEHOCKEYSWE innan du gör sitt spel. Ditt riskfria spela måste du göra senast söndag 15 september, klockan 23.59. Här hittar du våra Regler och villkor ( http://clink.nordicbet.com/mail/RLS?...e&lid=21051413 ). Lycka till!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
lordagspippi (+2)
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td