Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-12-20, 19:03   #1
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

[Unibet] 10 st Freespins på Mega Fortune 20/12-21/12



"På torsdagseftermiddagen vann en 26-årig man från Stockholmsområdet drygt 37 miljoner kronor, motsvarande 4,1 miljoner euro, i spelbolaget Unibets casinospel Arabian Nights. Den nyblivna miljonären spelade för lägsta möjliga insats, 50 kronor, för att vinna jackpotten.

Hos Unibet Sverige firar vi storvinsten med 10 free spins på Mega Fortune som för närvarande har en jackpott på över 5 miljoner kronor.
Free Spinsen finn tillgängliga både i datorn och mobilen fram till och med lördag 21 december 23:59"
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+1)
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td