Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-02-23, 23:10   #1
 
Rejss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 572
Sharp$: 4301
Standard

Bet365 - Riskfritt Livespel Man City - Barca


Krävs att man lägger ett spel innan matchstart!

Kampanj

Citat:
Regler och Villkor
  • Detta erbjudande gäller för spel som placeras på matchen mellan Man City och Barcelona i Champions League, som spelas på tisdag den 24 februari 2015.
  • Värdet på det riskfria spelet blir lika stort som insatsen på det största singelspelet som kunden placerat före matchstart på matchen mellan Man City och Barcelona i Champions League, som spelas på tisdag den 24 februari 2015, upp till som mest 250 kr*. Spel före matchstart som stängs med hjälp av funktionen Stäng spel kvalificerar sig inte till detta erbjudande, vare sig de har stängts innan matchstart eller under pågående spel. Det största spelet innan matchstart som inte har stängts med funktionen Stäng spel kommer att vara kvalificerande (upp till 250 kr*).
  • Det riskfria spelet är det första singelspelet placerat med Liveodds på matchen mellan Man City och Barcelona i Champions League, som spelas på tisdag den 24 februari 2015. Stänger du ditt första singelspel på Liveodds, genom att använda funktionen Stäng spel, förlorar du rätten att ta del av erbjudandet.
  • Notera att ”före matchstart” definieras som spel vilka har placerats före avspark på matchen mellan Man City och Barcelona i Champions League, som spelas på tisdag den 24 februari 2015. Liveodds är spel som placeras efter att avspark skett i matchen.
  • Både spel före matchstart samt Liveoddsspel måste betalas för och placeras på vanligt vis. Ifall ditt riskfria spel går förlorat kommer din insats att betalas tillbaka till ditt konto inom två timmar från det att matchen avslutats. Största möjliga riskfria spel per kund är 250 kr*.
  • Då fler än ett val görs på samma spelkupong för Liveodds räknas det riskfria spelet som det val vilket står först på spelkupongen.
  • Där något villkor för erbjudandet är överträtt eller om det framkommer några bevis för att en serie spel placerats av en kund eller grupp av kunder som på grund av insättningsbonus, förstärkta betalningar, gratisspel, riskfria spel eller något annat marknadsföringserbjudande resulterar i garanterad vinst för kund oberoende av utgången, antingen individuellt eller som del av en grupp, förbehåller sig bet365 rätten att återta bonuselementet i sådana erbjudanden och efter bet365:s eget gottfinnande antingen fastställa spel/insatser enligt de korrekta oddsen, annullera gratisspel eller riskfria spel eller annullera alla spel finansierade av insättningsbonusen. Dessutom förbehåller sig bet365 rätten att ta ut en administrationsavgift för kunden upp till och med värdet av insättningsbonusen, gratisspelet eller det riskfria spelet eller ytterligare betalning för att täcka administrationskostnader. bet365 förbehåller sig även rätten att be kunder tillhandahålla tillräcklig dokumentation för att bet365 efter eget gottfinnande ska bli nöjda och kunna säkerställa en kunds identitet innan bet365 krediterar konton med bonusar, gratisspel, riskfria spel eller erbjudanden.
  • Samtliga kunderbjudanden är begränsade till ett per person, familj, bostadsadress, e-postadress, telefonnummer, samma kontonummer (bankkort, kreditkort, NETeller etc.) och miljöer med delad datoranvändning, t.ex. allmänna bibliotek och arbetsplatser. Vi förbehåller oss rätten att dra tillbaka ett eller alla erbjudanden för en enskild kund eller kundgrupp helt enligt egen beslutsrätt. Erbjudanden gäller enbart för kunder som har gjort en insättning med riktiga pengar till bet365.
  • bet365 förbehåller sig rätten att ändra/avbryta/återkräva eller neka alla erbjudanden efter egen beslutsrätt.
  • Detta erbjudande är inte tillgängligt för kunder bosatta i följande länder: Armenien, Bulgarien, Georgien, Italien, Kazakstan, Kina, Kroatien, Lettland, Litauen, Makedonien, Moldavien, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Serbien, Slovakien, Slovenien, Taiwan, Tjeckien, Ukraina, Ungern, Uzbekistan, Vietnam och Vitryssland.
  • Alla bet365's erbjudanden är menade att gälla för spelare med ärliga avsikter och bet365 förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande begränsa alla eller en del erbjudanden för enskilda kunder.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Rejs är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td