Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2015-08-02, 13:28   #1
Super Moderator
 
dellgrens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Malmö
Inlägg: 1 163
Sharp$: 8661
Standard

200 SEK freebet hos Nordicbet på dagens Community Shield-match


Den har förvisso legat ute någon dag nu men kanske är det någon som missat?

Du vet att den engelska fotbollssäsongen officiellt är igång när fjolårets vinnare av Premier League och FA-cupen möts på Wembley i Community Shield.

Förra årets Premier League-vinnare var Chelsea med deras hårdnackade fotboll, disciplinerade försvar och giftiga anfall med bland annat Diego Costa och Eden Hazard.

Förra årets mästare i FA-cupen var Arsenal, som visade upp sitt fina passningsspel och slog Aston Villa med klara 4-0 i en imponerande finalföreställning.

Det är alltid roligare att kolla på en match när du spelat på den, och det är ännu bättre när du har ett 200kr riskfritt spel att utnyttja. Det vill vi ge dig och så här hämtar du det:

- Sätt in minst 300kr före avspark, vilket är söndagen den 2 augusti kl. 16:00.

- Det riskfria spelet på 200kr är tillgängligt direkt.

- Använd det riskfria spelet på valfri spelmarknad från Chelsea - Arsenal. Spela innan matchstart eller via LiveBet, antingen på webbsidan eller via mobilen. Du kan spela det som ett singelspel eller kombispel, så länge minst ett val är från matchen.

- Om spelet är ett vinstspel får du behålla vinsten, som har ett omsättningskrav. Om spelet är ett förlustspel, kommer din insats att återbetalas till ditt konto när vadet avgörs.


https://promotions.nordicbet.com/fa-...ity-shield/sv/

Citat:
Regler och villkor:
- Alla NordicBet-spelare från Sverige, Norge och Finland har rätt att ta del av detta erbjudande.
- Du får 1 riksfritt spel värt 200kr om du gör en insättning på minst 300kr mellan 31 juli kl. 10:00 och 2 augusti kl. 16:00.
- Det riskfria spelet aktiveras genom att klicka i den blå rutan på kupongen innan du placerar ditt spel.
- I händelse av att det riskfria spelet inte är synligt på kupongen, vänligen uppdatera sidan och placera ditt spel igen.
- Det riskfria spelet måste användas i matchen som nämns på kampanjsidan: Chelsea - Arsenal.
- Det riskfria spelet kan användas både i Odds och LiveBet till vilket odds du vill på matchen som nämn i Regel 5. Det kan placeras både som singel- och kombispel. Om det placeras som kombispel, måste ett val vara från den nämnda matchen; resterande val kan vara vad som helst.
- Du måste ha tillräckligt med pengar på konto för att placera ditt riskfria spel. Så du behöver se till att ha minst 200kr på ditt konto för att utnyttja det riskfria spelet.
- Om ditt spel är ett förlustspel, får du tillbaka dina pengar när vadet avgörs utan några som helst omsättningskrav.
- Om ditt spel är ett vinstspel betalas hela beloppet ut, inklusive din insats. - - Det är omsättningskrav på sex (6) gånger på vinsterna (hela beloppet minus insatsen) till ett odds på minst 1,80 inom 14 dagar.
- Du kan kontollera omsättningskravets status under Bonusar > Tagna.
- Du kan maximalt få ett riskfritt spel.
- NordicBets Allmänna Regler och Villkor gäller.

Senast redigerad av dellgren den 2015-08-02 klockan 13:36.
dellgren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td